2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 27 پست
بابای منم دیشب گف حواستو سر کنکور جمع کن بشین اینبار درست حسابی بزن خیلی با لحن بد گف واقعا دلم شکست ...

خیلی خیلی متاسفم که هیچ وقت یک کنکوری رو درک نمیکنن

منم همچین حسی رو تجربه کردم

و فقط سکوت کردم و گریه کردم

همین

اما خوشحالم حداقلش یه مشاور فهمیده دارم که اون درک میکنه🥲

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا بهم میگن آزمون رو چطور دادی میگم بد نبود میگن حتما خراب کردی که اینطور میگی😐

درکت میکنم منم وضعم مثل توعه دیگ از نیشو کنایه واقعا خسته شدم 💔از طرفی هم عادت کردم🥲

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
خیلی خیلی متاسفم که هیچ وقت یک کنکوری رو درک نمیکننمنم همچین حسی رو تجربه کردمو فقط سکوت کردم و گریه ...

من مشاورم هم انقدر ایراد می‌گرفت که دو سوم کلاس دیگه مشاوره رو نرفتن

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

وای دقیقا 😂خانواده ها اطلاع ندارن سوالات جدید خیلی پیچیده تر شده از قبل

ببین وقتی بگیم قبول نمیکنن تنها راهش اینکه بگی شما درست میفرمایید

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

درکت میکنم منم وضعم مثل توعه دیگ از نیشو کنایه واقعا خسته شدم 💔از طرفی هم عادت کردم🥲

ناراحت نباش الان مطمئن شدم خیلیا شایدم همه مشکل مارو دارن🫂

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

خیلی خیلی متاسفم که هیچ وقت یک کنکوری رو درک نمیکننمنم همچین حسی رو تجربه کردمو فقط سکوت کردم و گریه ...

اونایی که کنکور دادن تو اون شرایط قرار گرفتن آدمو درک میکنن ولی این خانواده یه ذره هم درک نمیکنن فک میکنن ما از خدامونه این همه زجر بکشیم آخرشم قبول نشیم نمک رو زخم آدم نپاشن دلداری دادشون پیش کش🥲

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
ناراحت نباش الان مطمئن شدم خیلیا شایدم همه مشکل مارو دارن🫂

آره بابا مظلوم تر و بدبخت تر از ما دهه هشتادیا وجود نداره🙃

من مشاورم هم انقدر ایراد می‌گرفت که دو سوم کلاس دیگه مشاوره رو نرفتن

دیگه اگه مشاور غر بزنه 

که این دنیا واقعا بدرد نمیخوره🤦🏻‍♀️

وااااای دقیقااا به منم اینو میگنن😐😐😑

همین که خودت از خودت و تلاش هات راضی باشی کافیه😀

اونایی که کنکور دادن تو اون شرایط قرار گرفتن آدمو درک میکنن ولی این خانواده یه ذره هم درک نمیکنن فک ...

خیلی میفهمم چی میگی😞❤️‍🩹

فقط خداکنه زودتر تموم بشه راحت بشیم

خیلی میفهمم چی میگی😞❤️‍🩹فقط خداکنه زودتر تموم بشه راحت بشیم

انشالله❣️