2777
2789
عنوان

بابام با خیانتش قلبمو لهههه کرد💔

561 بازدید | 22 پست

تاپیک دوستمه بچها… راهنمایی کنید خودش نوشتع

مامانم زندس سرحال و عالی بابام ی‌زن دیگ گرفته و بماند ک جقد دعوا و ایناشد چقددد افسرده شدم جفددد قلبم شکستتت .. خالم حتی چقددد ب. من ۲۰ ساله طعنه زد زاجع بهش😭قلبمو له کردن😭 چقددد تراپی و دکتر رفتم ک الان سر پام جووون کندم

بعد داییم و زن داییم زن جدید بابام رو مهمونی دعوت کردن خونشون (پنهونی اینکارو کردن)ولی خبرش ب‌ما رسید مامانم هم دیگ جواب تلفنشون رو نمیداد در حالی که قبلش خیلی مامانم بهشون کمک مالی میکرد و همش دعوتشون میکرد این دورو های عوضی ولی اینکارو کردن

الانم سر زده پا شدن اومدن خونه ایفون خراب بود وگرنه درو باز نمیکردیم… من میخام برم و برینم بهشون ک دورو های پررو اشغال 

چیکار کنم برم چی بگم؟ نگید ب تو چه چون واقعا ربط دازه بهم و مامانم هم خیلی مظلومه من باید مدیریت کنم مسایل رو

از عصبانیت دارم میمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیرت داییت منو کشته 😐

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

غیرت داییت منو کشته 😐

خدا لعنتش کنه

بخدا بچهای زن اولش ولش کردن تف تو صورتش نمیدارن تو این سختیا دختر داییم جواب گوشی‌باباش رو نمیده اینقددد درس خوند الانم امریکاس

همچین آدم نجسی رو چرا شما باهاش در ارتباط بودید تا الان

سالها نبودیم پنج سالی میشه ک هستیم چون ک نمیدونم مامانم دلش میسوخت وضع مالیشون خوب نیود کمک میکزد

بچهای داییم ک ولش کزدن ولی ما با بچه‌هاش ارتباط داریم