2777
2789

چه واکنشی نشون میدید؟من دوتا همکار دارم که باهم تازگیادوست شدیم و جدا از محل کار قرار گذاشتیم بریم پارک عصرونه هرکی هرچی تو خونش داشت آورده بود من بیشتر از اونا خوراکی برده بودم و همشون هم از خوراکی‌های من خوردن تا خوراکی خودشون بعد آخرش برگشتن گفتن آره تو خسیسی راست میگن ترکا خسیسن و فلان 🙁🤧🤕😑🤷🏻‍♀️😳اصلا حالم خیلی بد شد از طرز حرف زدنشون و الآنم دیگه تصمیم گرفتم باهاشون صحبت نکنم

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروزم رفته بودن صبحونه پارک عکس فرستاده بود همه چی آورده بودن منم برگشتم گفتم حالا اگه من بودم هیچی نمیاوردید همه رو مینداختید گردن من آخرشم برمیگردید بهم میگید خسیس ولا کاش یکم از دست و دلبازی من به شما رفته بود و یاد می‌گرفتید بعد پیام داده که آره تو سفره زرق و برق مارو دیدی حرصت گرفته و فلان منم گفتم مگه من گشنه تشنه نون شما هستم خونه خودم خداروشکر همه چی دارم محتاج هیچکسیم نیستم بعدشم بلاکم کرد 

من حقیقتا با عرض معذرت میریدم بهشون. اصلا تحمل توهین رو ندارم. 🤌🏻از این به بعد اصلا باهاشون صمیمی ...

اونکه صد در صد منم ریدم بهشون گفتم خسیس هفت جدول آبادتونه

بعد واسه تولد همین خانوم رفتم نیم ست از این رنگ ثابت ها خریدم الان پیام دادم گفتم هرچیم تا الان بهت دادم و آوردم خوردید فکر میکنم دادم صدقه بعد برگشته گفته شنبه کادویی ک بهم دادی میارم برات منم نوشتم تو مرام ما نیست کادویی که دادیم پس بگیریم شاید شما اینجوری باشید ولی ما اینجوری نیستیم