2777
2789
عنوان

بینی عملی

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 35 پست

شستشو که بعد از برداشتن گچه؟!!! تنفسش تا دو هفته بده بعد اون نرمال میشه

من خل نیستم شرایط انتخاب اسم کاربری منو وادار به انتخاب این اسم کرد.. از این به بعد منو سحر صدا کنید با تشکر  
همسرم دیروز بینیشو عمل کرده الان داشتم براش شستشو میدادم میگف خوب انجام نمیدی بینیم خشکه اذیتم میکنه ...

خودش چرا شستشو نمیده ؟!

تامپون نداره دماغش ؟ من بعد دو روز برام درآورد

خودمم شستشو دادم با سرنگ میریختم سرم بالا و عقب میگرفتم

پیج خوشمزه من @angel__dessert

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چجوری خراب میکنه؟؟ چسب بعد تا دو سه هفته اول برا کنترل ورم و شکلدهی و بعد اون فقط برا کنترل ورمه چی ...

بیشتر از. دوماه. خراب میکنه.       ماساژ اروم باید. داد.   

همسایه ما تا یکسال چسپ میزد.  دماغش افتضاح شده

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

آخه مگه میشه چسب بینی رو افتضاح کنه؟!!!!!

احتمالا بعد یکسال تمام ورمهاش خوابیده و ایراد بینیش تازه مشخص شده 

وگرنه من چند تا از دوستام عمل کردن اونی که مدت بیشتری چسب زده از بقیه فرمش بهتر مونده الان 10 ساله از عملش میگذره ولی هنوزم فرم شیک اولیه ش رو حفظ کرده

من خل نیستم شرایط انتخاب اسم کاربری منو وادار به انتخاب این اسم کرد.. از این به بعد منو سحر صدا کنید با تشکر  
هزینه چقدر شد؟

من قوز و انحراف نداشتم طببعی عمل کردم 5.5 

800 به خاطره نداشتن قوز و... ازم نگرفت اگرنه باید 6300 میدادم

آخه مگه میشه چسب بینی رو افتضاح کنه؟!!!!! احتمالا بعد یکسال تمام ورمهاش خوابیده و ایراد بینیش تازه ...

بزنم دوباره ؟!

انقد ظریف و شیک بود وقتی چسبش برداشتم

الان تپله!نوکش شبیه میکی ماوسه

پیج خوشمزه من @angel__dessert

حالا من 25 بهمن که سه ماهم کامل میشه میخوام برم ویزیت شم 

از دکتر در مورد مقدار دقیق چسب زدن میپرسم 

خودمم دوست ندارم ولی میگم نکنه بد بشه

انقدر دوسش دارم دوست ندارم 1درصدم از این فرم خارج شه