دختر_کرد مدیر استارتر عضویت: 1394/01/19 تعداد پست: 4719 عنوان بینی عملی 446 بازدید | 35 پست من 14 مهر جراحی زیبایی بینی انجام دادم از حدود یک ماه قبل دکتر گفت چسب نزنم دیگهدو روز اول قشنگ بود اما بعدش بزرگ شده مخصوصا نوک دماغم تو رو خدا بگید ورمه یا همینطور شکل نهاییشه ؟دماغ خودم ظریفتر بود از جلو پیج خوشمزه من @angel__dessert 1396/11/13 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماما__امیرعلی عضویت: 1395/11/20 تعداد پست: 10574 عزیزم ببخشید یه سوال میتونم ازت بپرسم خیلی واجبه نیستیم نذار😒😒😒
رکسانا9 عضویت: 1395/07/22 تعداد پست: 1398 فکر نمیکنم بعد ۴ ماه ورم داشته باشهالبته من نه خودم عمل کردم نه اطرافیانم هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)
دختر_کرد مدیر استارتر عضویت: 1394/01/19 تعداد پست: 4719 عزیزم ببخشید یه سوال میتونم ازت بپرسم خیلی واجبه بفرمایید پیج خوشمزه من @angel__dessert
خل عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 227 من 25 آذر عمل کردممن هنوز مرتب چسب میزنم فقط وقتی مهمون داریم یا مهمونی میرم نمیزنمدکتر به من گفت 2 ماه بزن و بعد 2 ماه تا 6 ماه شبها موقع خوابولی من میخوام تا 6 ماه مدام بزنم و تا 1 سال شبهاچرا چسب نمیزنی؟ من خل نیستم شرایط انتخاب اسم کاربری منو وادار به انتخاب این اسم کرد.. از این به بعد منو سحر صدا کنید با تشکر
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 تا شش ماه ورم داره. صبح ها بیشترمنم عمل کردم. یک ماه و نیم چسب زدم بعد که چسب و باز میکنی یه مدت. باد داره. ششهفت ماه دیگه. همه ورمش تموم میشه بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
ماما__امیرعلی عضویت: 1395/11/20 تعداد پست: 10574 بفرمایید همسرم دیروز بینیشو عمل کرده الان داشتم براش شستشو میدادم میگف خوب انجام نمیدی بینیم خشکه اذیتم میکنهچجوریه مگه شستشوش😣 نیستیم نذار😒😒😒
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 چسب زیادی هم دماغو خراب میکنه بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
خل عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 227 من اطرافم زیاد دیدم بینی عملی همه اونایی که بیشتر چسب زدن فرم بینیهاشون بهتر مونده اکثر کسایی که کم چسب میزنن بعدها پایه بینیشون پایین میاد منظورم اون قسمت بین دو تا سوراخ بینیه من خل نیستم شرایط انتخاب اسم کاربری منو وادار به انتخاب این اسم کرد.. از این به بعد منو سحر صدا کنید با تشکر
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 همسرم دیروز بینیشو عمل کرده الان داشتم براش شستشو میدادم میگف خوب انجام نمیدی بینیم خشکه اذیتم میکنه ... دیروز عمل کرده. بعد امروز شستشو؟؟؟؟؟ تا یک هفته که گچه😐😐😐😐😐😐 بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
خل عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 227 چسب زیادی هم دماغو خراب میکنه چجوری خراب میکنه؟؟ چسب بعد تا دو سه هفته اول برا کنترل ورم و شکلدهی و بعد اون فقط برا کنترل ورمه چی رو خراب میکنه؟؟ من خل نیستم شرایط انتخاب اسم کاربری منو وادار به انتخاب این اسم کرد.. از این به بعد منو سحر صدا کنید با تشکر
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 من اطرافم زیاد دیدم بینی عملی همه اونایی که بیشتر چسب زدن فرم بینیهاشون بهتر مونده اکثر کسایی ... واسه من. که نیومد. پایین بستگیبه دکتر. داره. من خیلی کم چسب زدم. بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
ماما__امیرعلی عضویت: 1395/11/20 تعداد پست: 10574 دیروز عمل کرده. بعد امروز شستشو؟؟؟؟؟ تا یک هفته که گچه😐😐😐😐😐😐 سوراخاش بازهاون ماسماسکشو همون دیروز دراورد😁 نیستیم نذار😒😒😒
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5987 سوراخاش بازه اون ماسماسکشو همون دیروز دراورد😁 😂😂😂😂 بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩