2777
2789
عنوان

بینی عملی

446 بازدید | 35 پست

من 14 مهر جراحی زیبایی بینی انجام دادم از حدود یک ماه قبل دکتر گفت چسب نزنم دیگه

دو روز اول قشنگ بود اما بعدش بزرگ شده مخصوصا نوک دماغم 

تو رو خدا بگید ورمه یا همینطور شکل نهاییشه ؟

دماغ خودم ظریفتر بود از جلو

پیج خوشمزه من @angel__dessert

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من 25 آذر عمل کردم

من هنوز مرتب چسب میزنم فقط وقتی مهمون داریم یا مهمونی میرم نمیزنم

دکتر به من گفت 2 ماه بزن و بعد 2 ماه تا 6 ماه شبها موقع خواب

ولی من میخوام تا 6 ماه مدام بزنم و تا 1 سال شبها

چرا چسب نمیزنی؟

من خل نیستم شرایط انتخاب اسم کاربری منو وادار به انتخاب این اسم کرد.. از این به بعد منو سحر صدا کنید با تشکر  

تا شش ماه ورم داره. صبح ها بیشتر

منم عمل کردم.  یک ماه و نیم چسب زدم 

بعد که چسب و  باز میکنی یه مدت. باد داره.     ششهفت ماه دیگه. همه ورمش تموم میشه 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

چسب زیادی هم دماغو خراب میکنه    

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

من اطرافم زیاد دیدم بینی عملی همه اونایی که بیشتر چسب زدن فرم بینیهاشون بهتر مونده 

اکثر کسایی که کم چسب میزنن بعدها پایه بینیشون پایین میاد منظورم اون قسمت بین دو تا سوراخ بینیه

من خل نیستم شرایط انتخاب اسم کاربری منو وادار به انتخاب این اسم کرد.. از این به بعد منو سحر صدا کنید با تشکر  
همسرم دیروز بینیشو عمل کرده الان داشتم براش شستشو میدادم میگف خوب انجام نمیدی بینیم خشکه اذیتم میکنه ...

دیروز عمل کرده.  بعد امروز شستشو؟؟؟؟؟ تا یک هفته که گچه😐😐😐😐😐😐

چسب زیادی هم دماغو خراب میکنه    

چجوری خراب میکنه؟؟ چسب بعد تا دو سه هفته اول برا کنترل ورم و شکلدهی و بعد اون فقط برا کنترل ورمه چی رو خراب میکنه؟؟

من اطرافم زیاد دیدم بینی عملی همه اونایی که بیشتر چسب زدن فرم بینیهاشون بهتر مونده  اکثر کسایی ...

واسه من. که نیومد. پایین بستگیبه دکتر. داره.    من خیلی کم چسب زدم. 

سوراخاش بازه اون ماسماسکشو همون دیروز دراورد😁

😂😂😂😂