2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تحقیق کردم از علاءالدین گفتن کاننg16 عالیه و قیمتشم خوبه 700هشتصده

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃

دوربين با برند canon يا nikon بخر 

slr باشه يعني لنز دار باشه دوربين حرفه اي هس 

نيكون بخر كه هم خوبه هم كيفيت و قيمت مناسبتري داره 

ميتوني شبه اس ال آر هم بخري 

سايت ديجي كالا مدل داره بر اساس قيمت و پولي كه داري ميتوني انتخاب كني 

من نيكون اس ال آر دارم و راضي هستم 

مدلش الان يادم نيس راستش 

استارتر عزیز اگه به نتیجه رسیدی و خریدی ایشالا اینجا اعلام کن .منم به فکر دوربینم در آینده ایشالا نمیدونم کنون یا نیکون ؟؟!

خدایا بی نهایت شکرت  مادران و منتظران عزیز که همیشه دعام کردین دستتونو میبوسم بازم التماس دعا دارم

من نیکون d3200دارم چون از کارهای هنری ام عکس میگیرم سه سال پیش خریدم و خیلی ازش راضی ام 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
استارتر عزیز اگه به نتیجه رسیدی و خریدی ایشالا اینجا اعلام کن .منم به فکر دوربینم در آینده ایشالا نم ...

استاد عکاسی ام می گفت نیکون یه مقدار کمی وضوح اش از کنون بهتره .من خودم نیکون دی 90 دارم حدود 6 ساله راضی هستم 

استاد عکاسی ام می گفت نیکون یه مقدار کمی وضوح اش از کنون بهتره .من خودم نیکون دی 90 دارم حدود 6 ساله ...

ممنون از جوابت عزیزم .آره اکثرا میگن نیکون بهتره انگار .بازم مرسی

خدایا بی نهایت شکرت  مادران و منتظران عزیز که همیشه دعام کردین دستتونو میبوسم بازم التماس دعا دارم
استاد عکاسی ام می گفت نیکون یه مقدار کمی وضوح اش از کنون بهتره .من خودم نیکون دی 90 دارم حدود 6 ساله ...

میشه یکم راهنمایی کنین الان چی خوبه؟که هم قیمتش مناسب باشه،هم واسه شروع عکاسی  کار راه بنداز باشه؟

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍