2777
2789
عنوان

لباس عروس خرید یا اجاره

601 بازدید | 43 پست

سلام دوستان ایام به کام 

شمالباس عروس خریدین یا اجاره کردین ؟ 

من عروسیم خیلی مفصل نیس و‌ لباس خیلی کارشده و‌شلوغ نمیخام و‌مدنظرم نیست

بیشتر سبک اروپایی بهم میاد 

دیسک شدید دارم لباس سنکین و‌سنگ دوزی اذیتم میکنه 

دوستام بالای ده ساله عروس شدن همه خریدن بااین متطق که مابه التفاوت خرید و‌ اجاره ناچیز بود برای همین خریدیم 

خواستم نظر شمارو بدونم کدوم بهتره 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجاره

برفرض که تفاوت خرید و اجاره زیاد نباشه

اونو کجای خونه جا بدیم حالا

بعد به درد دیگه ای نمیخوره که 

تو نمیتونی بپوشی

پس همون اجاره منطقیه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

اجاره کنی بهتره ـ. من هر کی رو دیدم تو دیوار تماما خریدن؛ اما به خاطر کمبود جا و سختی نگهداری ازش نصف قیمت گذاشتن برای فروش. برای دیسکت رفتی دکتر؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من ابجیم خرید اما موندن تو انباری و صرفا جا گرفته ... 

من برام روز عقد مهمه و لباس اون روز رو میخرم و به عنوان یادگاری نگه میدارم اما لباس عروس واقعا کارایی نداره بنظرم 

و اینم در نظر داشته باش لباس عروسی که تندخور اوله گرونه اجارش و گرنه با قیمت پایین تر هم پیدا میشه 

و خیلی از مزون ها هم الکی میگن تن خور اوله و پول اضافه میگیرن

خیلی تفاوت داشت خرید و اجارش

لباس من پوش اول بود پارچش گرون و پرکار بود ولی مدلش ماهی بود ۲۱ اجارش شد

۴۸ خریدش بود

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خوب اگه معمولی تر میخوای، همون بخری بهتره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عروسی نگرفتیم کرونا بود

خوشبخت بشی عزیزم 

ماهم برنامه عروسی ندلشتیم چون پدرشوهرم فوت شدن اما مادرم کفت لباسش رو بپوش و مهمونی کوجیک بگیر کمتر از ۱۰۰ تا مهمون هست 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

من ابجیم خرید اما موندن تو انباری و صرفا جا گرفته ... من برام روز عقد مهمه و لباس اون روز رو میخرم و ...

لباس تن خور اول از رنگش مشخصه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

لباس تن خور اول از رنگش مشخصه

بستگی داره واقعا 

لباس عملا تن خور اول تا پنجمش فرقی نداره 

چون میره خشک شویی ولی بیشتر از اون مشخصه که کهنس 

و بعضی لباسای سنگدوری شده با اب کدر میشن اما لباسای ساده تر و نمیشع به راختی تشخیص داد