2777
2789

بایکی دیگ ببینی💔😭بچه هاماتازه یک ماه کات کردیم وقتی این بادختردیگ دیدم حتی زن داشت جداشده بودبامن بودمن بعدهافهمیدم حتی میگفت به این خطم زنگ وپیام نده من احمق باورمیکردم بخاطراین که دادگاه پرینت نگیره زنه نمیدادم ولی فهمیدم اون تایم بامنم بود.بااین دختره هم بود.حتی آیفون خریددختره اذیت نشه هیچ وقت حرف آخرش یادم نمیرم میگفت ت فکرکردی کی هستی سیندلایی مگ بهش گفته بودم نمیتونیم باهم باشیم ت زنت اگ رفته باشه الانمیره پیرینت بگیره ک اون حرف بهم گفت😭😭شایدقشنگ نبودم شایدعملی وداف نبودم ولی اولین عشقم بوددوستت داشتم اونم واقعی  خیلی حالم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دحتر خوب تا بشه تجربه که تو اولین رابطه ت نری با مرد مطلقه اونم این همه مدت طولاانی. متاسفم.. پسر اگر واقعا دختر رو بخواد همون چند ماه اول رسمی اقدام میکنه. شما متاسفانه تو اب نمک و عشق یک طرفه بودی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دحتر خوب تا بشه تجربه که تو اولین رابطه ت نری با مرد مطلقه اونم این همه مدت طولاانی. متاسفم.. پسر اگ ...

من که نمیدونستم اولش مطلقه بعدافهمیدم قسم میخوردکه اره ن هرکی گفت بهت دروغ گفت

من که نمیدونستم اولش مطلقه بعدافهمیدم قسم میخوردکه اره ن هرکی گفت بهت دروغ گفت

باید شناسنامه شو همون اول ببینی.. کم پیش نیومده طرف رابطه جنسی برقرار کرده و بعد دختره فهمیده زن و بچه داشته. رابطه دوستی یا جنس مخالف مثل ازدواج میمونه که اول بایدددد کاملا چشماتو باز کنی بعد بری تو رابطه که ضربه احساسی و جسمی نخوری

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

باید شناسنامه شو همون اول ببینی.. کم پیش نیومده طرف رابطه جنسی برقرار کرده و بعد دختره فهمیده زن و ب ...

گول خوردم نمیدونستم اینجوری میشع اخه انقدرقسم میخوردباورمیکردم

گول خوردم نمیدونستم اینجوری میشع اخه انقدرقسم میخوردباورمیکردم

مردا قشنگگگبلدن قسم و  ایه دروغ بخورن اون بخصوص مردهای مطلقه سن بالا 

اون اول بهم گفت متولد۷۵خوب من خنگ باورکردم بدفهمیدم متولد۶۹

خداروشکر که بالاخره فهمبدی نه بعد ۱٠ سال. اللنو دیر نیست با تراپیست حتما در ارتباط باش و دیگه به هیچ عنوان به همین زودی ها کسی رو وارد قلبت نکن