2777
2789
عنوان

تنگی نفس

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 74 پست
منم واقعا بریدم اصلا نمیتونم یه جا بنشینم الان از دیشب اصلا نتونستم بخوابم همش دارم راه میرم نمیتونم ...

خیلی روش تمرکز نکن

فردا برو متخصص ریه. با این چیزایی که گفتی احتمالا شما مثل من هستین

قرص اعصاب استفاده نمیکنی؟ یا قرص معده؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خیلی روش تمرکز نکنفردا برو متخصص ریه. با این چیزایی که گفتی احتمالا شما مثل من هستینقرص اعصاب استفاد ...

هعی خدا سعیمو میکنم ولی دارم روانی میشم کاش دیروز میرفتم ..

اره دقیقا فک کنم مث شمام گلم بازم مرسی از کمکی که کردی

اصلا هیچ قرصی استفاده نمیکنم ولی خیلی کم خون بودم قبلا که اونم الان بهتر شده اما حس میکنم معده دردم زیاد دارم یعنی میدونم قشنگ معدمم مشکل داره زیاد ترش میکنم و هر غذایی نمیسازه بهم ..

الان میخام فقط یکم این نفس تنگیه اوکی شه میگم نمیشه یعنی برم فعلا تا فردا یه اسپری بگیرم واسه این حالم ؟شما چه نوعشو میزنین یعنی چه جوریه درجه بندی داره شمارش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی خدا سعیمو میکنم ولی دارم روانی میشم کاش دیروز میرفتم ..اره دقیقا فک کنم مث شمام گلم بازم مرسی از ...

ببین ریفلاکس معده هم باعث تنگی نفس میشه. یا وقتی توی معده پر از گاز بشه.

ولی تنگی نفس شمام احتمالا از همون التهاب مجاری تنفسی هست.

من اسپری بکلومتازون استفاده میکنم. تازه آمپولشم دکتر تجویز کرد و زدم. من این اسپری رو پارسال برای پسرم خریدم. کلی گشتم خارجی پیدا کردم. الان همینو میزنم نفسم باز میشه. ولی بازم توصیه نمیکنم شما سرخود بزنین.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
وقتی نشستم و دراز کشیدم بدتر میشه اینجوری و اصلا وقتی میخایم خوب میخایم و نفس کم نمیارم بیدار میشم ا ...

یاکم خونی یا معدت خراشی اسیدی چیزی داره

لایک نکنید .توروخدا 
ببین ریفلاکس معده هم باعث تنگی نفس میشه. یا وقتی توی معده پر از گاز بشه.ولی تنگی نفس شمام احتمالا از ...

باید بزنم منم یعنی حس میکنم اگه نزنم به فردا نمیرسم برم دکتر بخدا هعی سعی میکنم اوکی کنم خودمو همه جوره نمیشه …

خب دیگه برو پزشک داخلی

رفتم چیز خاصی نداد بهم ..بعدش خوب شدم خیلی درد شکمی و ممعده میگرفتم یعنی دارم هنوز بعضی اوقات مخصوصا نزدیک پریودی میشه بدتره الان نزدیک پریودیمم هست هزارتا بدبختی ریخته سرم :))

اسم که نداری

رفتم اورژانس گفتن برای داشتن اسم باید یه صدایی از ریهات بشنویم یا مثلا اکسیژن خونت پایین بیاد ولی همش خوبه نمی‌دونم شاید به قول اون دوستمون که گفتن اسم خفیفه هنوز