2777
2789
عنوان

تنگی نفس

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 74 پست
سلام تنگی نفست خوب شد؟من چند سالی هست که مدام تنگی نفس دارم هی میگن از استرسه

حتما برو دکتر گلم من رفتم هم آزمایش خون نوشت هم سیتی دکتر متخصص داخلی برو 

بعد فهمیدن که کم خونی خیلی شدید دارم با بروشیت ریه که واسم استرس تجویز کرد دکتر به مدت ۱۰/۱۵ روز مصرف کنم بعد ۳/۴ ماه دیگ برم باز سیتی بگیرم نشون دکتر بدم ببینن چطوریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما برو دکتر گلم من رفتم هم آزمایش خون نوشت هم سیتی دکتر متخصص داخلی برو بعد فهمیدن که کم خونی خیلی ...

مرسی که پاسخ دادین🌹

من خیلی دکتر رفتم و آزمایش دادم هی میگن از استرسه و جسمی سالمی 

مرسی که پاسخ دادین🌹من خیلی دکتر رفتم و آزمایش دادم هی میگن از استرسه و جسمی سالمی

سلام

تنگی نفس شما چطوریه؟

به منم میگن از استرسه. من حس میکنم گاهی نمیتونم نفس عمیق بکشم. موقع فعالیت نفس کم نمیارم. اکو قلب دادم و اسپیرومتری ریه. گفتن از اینا نیست

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
سلامتنگی نفس شما چطوریه؟به منم میگن از استرسه. من حس میکنم گاهی نمیتونم نفس عمیق بکشم. موقع فعالیت ن ...

منم نمیتونم نفس عمیق بکشم باید خمیازه بکشم

منم قلب و اینا سالمه میگن عصبیه

شما اشتها دارین؟

منم نمیتونم نفس عمیق بکشم باید خمیازه بکشممنم قلب و اینا سالمه میگن عصبیهشما اشتها دارین؟

من هر دو نفس عمیق و خمیازه ام گاهی میشه، گاهی نمیشه.

آره اشتها دارم.

کلا خودمم خیلی حساس شدم روی نفس کشیدنم. انگار دیگه برام یک عمل غیرارادی نیست. 

وقتایی که مثلا قراره برام مهمون بیاد یا کارهای مالی دارم، شدید میشه. برای همین منم فکر میکنم از اضطراب هست. با اینکه برام مهم نیست ولی بدنم به اون اضطراب واکنش نشون میده.

پیش روانپزشک هم رفتم دوز داروم رو زیاد تر کرد. یه مدت بهتر شدم، ولی به محض اینکه شرایط استرس زا برام به وجود میاد دوباره نفسم تنگ میشه. بعد چند روز کمتر میشه.

خیلی اذیت میشم. شما چیکار میکنین بهتر بشین؟

دارو میخورین؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من هر دو نفس عمیق و خمیازه ام گاهی میشه، گاهی نمیشه.آره اشتها دارم.کلا خودمم خیلی حساس شدم روی نفس ک ...

منم وقتی بهش فکر نمیکنم یا سرگرم کاری میشم کمتره 

بعضی وقتا که استرس بگیرم خیلی شدید میشه قرص استرس که میخورم کم میشه ولی کامل خوب نمیشه نفس عمیق نمیتونم بکشم خیلی حس بدیه 

قرص های استرس زیادی رو امتحان کردم اما کامل خوب نمیشه

منم وقتی بهش فکر نمیکنم یا سرگرم کاری میشم کمتره بعضی وقتا که استرس بگیرم خیلی شدید میشه قرص استرس ک ...

منم همینطورم دقیقا

اگه فراموش کنم که تنگی نفس دارم، اصلا وجود نداره. ولی وقتی تلاش میکنم نفس عمیق بکشم نمیشه. 

انشالله خدا شفا بده واقعا

شما چه داروهایی میخورین؟ من بوسپیرون از دیروز شروع کردم. روزی ۱ دونه. دو تا هم کلرودیازپوکساید ۵. اینو برای معده ام میخورم ولی روی تنگی نفس هم اثر داشت یه کم. پروپرانول هم دکتر گفت تا روزی ۲ تا میتونی بخوری. یه ذره تپش قلب داشتم 

منم همینطورم دقیقااگه فراموش کنم که تنگی نفس دارم، اصلا وجود نداره. ولی وقتی تلاش میکنم نفس عمیق بکش ...

میتونم بگم بیشتر از  نصف قرصهای اعصاب رو مصرف کردم 

ولی کامل خوب نشده،الان ۴۰ روزه که سیتالوپرام مصرف میکنم حتی دوزشم بالا بردم ولی باز خوب نشدم دکتر گفت اگه خوب نشدی  باید دارو جدید بدم

من احساس میکنم با خواب خوب میشه مثلا شبا که خوابم می‌بره دیگه احساسش نمیکنم الان می‌خوام دارو گیاهی مصرف کنم هنوز نخریدم چون خاصیت آرامبخشی داره 

منم همینطورم دقیقااگه فراموش کنم که تنگی نفس دارم، اصلا وجود نداره. ولی وقتی تلاش میکنم نفس عمیق بکش ...

میگن نفسی که تا نیمه بیاد و توی دم مشکل باشه به خاطر افسردگی و عصبیه

منم قبلاً کلیدینیوم سی میخوردم و چون کلردیازپوکساید داخلش بود و برای اضطراب بود بهتر میشد تنگی نفسم

میتونم بگم بیشتر از نصف قرصهای اعصاب رو مصرف کردم ولی کامل خوب نشده،الان ۴۰ روزه که سیتالوپرام مصرف ...

منم شبا توی خواب مشکلی ندارم. فقط موقع بیداری 

دقیقا نفسم هم همینطوریه که توی دم مشکل دارم، سرفه و خس خس و اینا هم ندارم اصلا.

من روزی ۳ تا پوکساید میخوردم بهتر بود نسبت به الان که ۲ تا پوکساید و ۱ بوسپیرون میخورم. ولی یک ماه ادامه میدم ببینم چطور میشه. 

من مطمئنم کم کم انشالله خوب میشیم. من تا حال خیلی بیماری های مختلف گرفتم ولی خودشون کم کم خوب شدن. اینم همینطوریه.

من از حدود اسفند گذشته 

چند وقته شما درگیرشی؟

شما از کی؟

چی شد اینطور شدی؟

من فکر میکنم بعد یه استرس شدید اینطور شدم

یا شایدم بعد کار با وایتکس یا بعد کرونا

هر کدومش ممکنه باشه. ولی متخصص ریه اسپیرومتری گرفت گفت ریه ات خوبه. و اگه از ریه بود باید اسپری های ریه اثر میزاشتن و بهتر میشدم ولی موثر نبودن