2777
2789
عنوان

تنگی نفس

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 74 پست
شما از کی؟چی شد اینطور شدی؟من فکر میکنم بعد یه استرس شدید اینطور شدمیا شایدم بعد کار با وایتکس یا بع ...

من از سال ۹۸ اینا 

فکر کنم بعد از اون زلزله شدید و کرونا اینا اینجور شدم 

ولی معده درد هم داشتم دو سه روز سرکه میخوردم نمیدونم برای اون بود یا نه ولی دکتر معده قرص آرامبخش نوشت. 

آخه بدبختی به جوریه وقتی استرس هم نداری تنگی نفس زیاده

من از سال ۹۸ اینا فکر کنم بعد از اون زلزله شدید و کرونا اینا اینجور شدم ولی معده درد هم داشتم دو سه ...

من الان داشتم توی نت میچرخیدم. برخوردم به بیماری انسدادی مزمن ریوی. تشخیصش چطوریه؟ ممکنه این باشه یعنی. حالم گرفته شد

من دو روزه بوسپیرون میخورم خیلی بدتر شدم. اصلل نفس عمیق و خمیازه نمیتونم بکشم. همون پوکساید بهتره.

دوباره میخوام وقت متخصص ریه بگیرم و تست اسپیرمتری بگیره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از سال ۹۸ اینا فکر کنم بعد از اون زلزله شدید و کرونا اینا اینجور شدم ولی معده درد هم داشتم دو سه ...

موقع فعالیت هم تنگی نفس می گیری؟ یا مشکل شمام فقط همین عدم توانایی نفس عمیق هست؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من الان داشتم توی نت میچرخیدم. برخوردم به بیماری انسدادی مزمن ریوی. تشخیصش چطوریه؟ ممکنه این باشه یع ...

نه برای ریه نیست اگه بود باید سرفه یا حس خس سینه وجود داشت 

من سه تا دکتر ریه و دو تا دکتر قلب رفتم گفتن از استرس

نه برای ریه نیست اگه بود باید سرفه یا حس خس سینه وجود داشت من سه تا دکتر ریه و دو تا دکتر قلب رفتم گ ...

منم خس خس و سرفه و خلط ندارم

فقط مشکلم نفس عمیق هست. انگار مغزم توی نفس کشیدن درست فرمان نمیده. من پیاده روی میرم هم اینطوری نیستم نفس کم بیارم و نتونم انجام بدم ولی اونموقع هم نفس عمیق نمیتونم بکشم.

این چه استرس کوفتی هست به جون ما افتاده. من موقعی که حالم خوبه هم اگه توجه کنم باز نفس عمیق ندارم. داروی اعصاب هم جواب نمیده. اگه موثر بود من میخوردم. شایدم این دکترا نمیفهمن چه مشکلی داریم. 

سلام شما تنگی نفست خوب شد؟؟

نه کاملا

داروی اعصاب استفاده میکنم، کمی بهترم. موقع اضطراب و ناراحتی عود میکنه 

آها همون بوسپیرون و پروکساید رو میخوری؟

فقط پوکساید میخورم. بوسپیرون نمیخورم

سلام شما تنگی نفست بهتره?

اره از ریه هام بود تا جایی که فهمیدم

چون یه بار رفتم نوار قلب اکو قلب دادم هیچیم نبود .

من عادت داشتم نفسم رو حبس میکردم سر این تنگی نفس میگرفتم .

شروع کردم نفس عمیق کشیدن بهتر شدم

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
اره از ریه هام بود تا جایی که فهمیدم چون یه بار رفتم نوار قلب اکو قلب دادم هیچیم نبود .من عادت داشتم ...

فقط با نفس عمیق خوب شدین،دکتر ریه نرفتین اسپری و اینا مصرف نکردین،چون گفتین خیلی اذیت بودین

فقط با نفس عمیق خوب شدین،دکتر ریه نرفتین اسپری و اینا مصرف نکردین،چون گفتین خیلی اذیت بودین

نه هنوزم نفس تنگی میگیرم اگه هیلی نفسم رو حبس کنم

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید