2777
2789
عنوان

چرا بیداری زنننن😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 73 پست
همه تصمیم های مهم زندگیم از جمعه استارت میزنم الان تمرین زود بیدار شدن بود مامانم خیلی عصبی برگشت گف ...

تو چقدر منی🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️

ببین هروقت تصمیم گرفتم سحر خیز شم جمعه بوده بخدا😂😂

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

برا نماز بیدار شدم دیگه خوابم نیومده

قبول باشه 😍❤️

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام برم خونه مادر مسیر یک ساعت ربع رانندگی کنم

خیلی هم عالی روزو کنار خانواده شروع میکنی پس

امیدوارم پر از قشنگی و حال خوب باشه امروز برات😍❤️

بابام سمینار داره بیدار بودم دیگه یه املت مشتی براش درست کردم پر انرژی بره بترکونه و چایی هل سفره چیدم لباساشو اتو کردم

بره میخوابم

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

تازه رسیدیم خونه رفته بودیم خونه مامانم اونجا مامان بابام دعواشون شد مامانم مارو سگ محل کرد دیگه ب ...

عزیزمم🥲 حتماً ناراحت بوده خودش

انشاءالله زودی برطرف شه ناراحتیا💕🌸

از دیشبه نخوابیدم 😬

چجورییی میتونیییی من نمیتااانممم😂😂🤦🏻‍♀️

😂😂😂😂😂 آخ ینی تازه خابم برده بود

😂😂😂❤️ تلاش کن بازم بخوابی🤣❤️

واالا معذرت میخوام سرشب خونه جاری بودم اومدم کپه مرگم گذاشتم ساعت ۵ با درد فجیع واژن و سوزش بدی بیدا ...

بلات دوره عزیز دلم❤️ حتماً برو دکتر اگ بهتر نشدی شاید خدایی نکرده عفونت هست

اوه اوه چه باکلاس من فارسی کعیلی کعیلی کم🤣🤣❤️

آره عزیزم از آمریکا اومدم ایران میخوام اجاق گاز ایرانی بخرم چون تعریف اجاق گاز ایرانی رو خیلی شنیدم 🤪

تا الانم ۱۰ تا تاپیک زدم اینجا که بدونم کدوم مارک خوبه

فقط بخاطر همین کاربریمو درست کردم😅🤣

آره عزیزم از آمریکا اومدم ایران میخوام اجاق گاز ایرانی بخرم چون تعریف اجاق گاز ایرانی رو خیلی شنیدم ...

پیگیریتو دوس داشتم 🤣🤣❤️❤️

انشاءالله بهترین مارک رو پیدا کنی بعدم کلی غذاهای خوشمزه روش درست کنی لذت ببری😁❤️

بابام سمینار داره بیدار بودم دیگه یه املت مشتی براش درست کردم پر انرژی بره بترکونه و چایی هل سفره چی ...

خدا حفظت کنه برا پدرت😍😍😍

چقدر خوبه خانواده یعنی همین 

موفق باشه😍🙏🏻