2777
2789
عنوان

خیلی تو جمع شوهر احساس غریبی میکنم

1118 بازدید | 69 پست

من تازه عزوسم و چند ماهه ازدواج کردم کلا از همون اول این مشکل با شوهرم داشتم میخام ببینم تقصیر منه یا اون

شوهرم تو جمع فامیلاشون و مهمونیا اصلا من محل نمیده یعنی همش میره سمت دیگه میشینه مثلا از کل مهمونی فوقش ده دیقه یا سر شام کنار من باشه بقیه ام کم باهام حرف میزنن و منم مجبورم سرم الکی گرم کنم بخدا هزار دفعه بهش گفتم ولی گوش نمیده خب من چکار کنم وقتی کسی باهام گرم نمیگیره شوهرمم که همش با بقیه اس 

چند شب پیش مهمونی بودیم بخدا تا الان حالم بده و حس بدی دارم یعنی مقصر منم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقصر نیستی ولی تو مهمونیا حتما لازم نیست زن و شوهر مثل توی خونه بشینن کنار هم و صحبت کنن که . شمام باید سعی کنی با بقیه بتونی ارتباط بگیری 

زهی خیال باطل😂🤭در جنگ شرف 👑 ، بی طرف ، بی شرف است🎭وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

اصول مهمونی رفتن یعنی نچسبیدن کنارهم 

تو ارتباط پاین خجالتی هستی یا نمیجوشی گردن شوهرت ننداز 

منم خودم درونگرام واقعا راحتم برم‌مهمونی ساکت باشم کلا کارب کسی نداشته باشم حوصله ارتباط گرفتن ندارم 

اما شما وقتی ناراحتی یعنی‌ مورد خودته باید درستش کنی 

ای بابا خب چکار میکنی بخدا من خیلی حوصلم سر میره و دلم میگیره از شوهرم بدم میاد بعدش

منم همینم میشینم یه گوشه با گوشیم ور میرم البته الان که بچه دارم با بچم مشغول میشم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه مقصر نیستی شما بلاخره شما تو اون جمع تازه وارد هستید

بخدا تو فامیل خودمون من اصلا شوهرم تنها نمیذارم میگم اخساس غریبی نکنه بعد اون انگار. من 

نیستم چند شب پیش تو مهمونی کلا تو حیاط بودن منم تو خونه کسی ام باهام حرف نمیزد😢