2777
2789

والا من ارتودنسی که میرفتم جراحی هم داشتم یادمه دستیار دکتر داشت باهام حرف میزد نترسم گفت فکش خیلی عقب بوده همون دکتری که من پیشش جراحی کردم فکش شکونده اورده جلو بعد میگفت ببین چه خوب شده و فلان 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم!!

من ما بین ارتودنسی ام یه جراحی داشتم دو تا دندان داخل فک بود بعد دکتر ارتودنسیم و دکتر جراح و دو تا دستیار هاشون سر جراحیم بودن بعد اینو اون دستیار دکتر ارتودنسیم میگفت 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من ارتودنسی کردم ب تازگی و احتمالا قراره عمل فک هم داشته باشم.مشکلمم عقب بودن فک پایینه

چقد میگیرن برا عمل من میترسم خیلی صورتم دراز بشه یکی همین کار کرده بود

تو جراحیت چقد شد کی عمل کردی س ت بود خیلی؟؟؟

من 15 سالم بود عمل کردم یه ده سال میش بود 

قیمت یادم نیست بعد ده سال 

اره خیلی سخت بود حتی بعدش در اثر بی حسی های زیاد تا یک ماه صورتم ورم کرده بود از خونه بیرون نمیومدم تا یک ماه هم فقط سوپ سرد میکس شده بعدش کم کم برنج له میکردم میخوردم و خلاصه خیلی سخت بود 

خیلی عقبه ؟

دیگران میگن خیلی نیست ولی بنظر خوم خیلیه.شایدم بخاطر اینکه منصرفم کنن میگن

سه شنبه دندونای پایینمو ارتودنسی کردم(بالارو سه ماه پیش کرده بودم)از درد تا همین امشب هیچی نمیتونستم بخورم مجبور شدم برم سرم بزنم

الانم درد داره البته.بعد میگن چجوری میخوای عمل کنی 

من 15 سالم بود عمل کردم یه ده سال میش بود قیمت یادم نیست بعد ده سال اره خیلی سخت بود حتی بعدش در اثر ...

بعدش تعییرت چجوری بود؟خوشگلتر شدی از نظر خودت؟هرکی میدید میفهمید؟

من میترسم ب چهره جدیدم بعد عمل عادت نکنم

بعدش تعییرت چجوری بود؟خوشگلتر شدی از نظر خودت؟هرکی میدید میفهمید؟من میترسم ب چهره جدیدم بعد عمل عادت ...

ببین من عملم تو ظاهر معلوم نبود فقط دندانم مرتب شد نه کسی نمیفهمید اصلا چهرمم فرق نکرد چون من فقط دو تا دندان از فک اوردن گذاشتن سر جاش

ببین من عملم تو ظاهر معلوم نبود فقط دندانم مرتب شد نه کسی نمیفهمید اصلا چهرمم فرق نکرد چون من فقط دو ...

فکر میکنم منم مثل شما بشم

بنظرتون ارزششو داشت؟اگه برگردین عقب بازم اینکادو میکنید