2777
2789
عنوان

بیاید ی خاطره سم یادتون بندازم🤣

150 بازدید | 19 پست

تو سن بلوغ اوج بلوغ ارایش کردی رفتی عروسی فامیللل

وایییی یادم میفته میخوام خودمو جر بدمممم ارایشم بلد نبودم خوشگلم هادنمیگم زشتم ولی ارایش بلد نبودم زدم خودمو🤣🤣

تا حالا ندیدم فیلمو ولی معلومه افتضاح افتادم

کاربری دست ۳ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جهاز برون خواهر بود مامانم از این خانم جلسه ای ها بود مجبورم میکرد میگفت بگو صلوات بفرستن منم هرکی ار چی جابه جا میکرد عین اسکولها می گفتم صلوات بفرستین الان فیلمش هست خیلی خجالت مبکشم جالب اینه من با اون خواارم جاری شدیم

منم جهاز برون خواهر بود مامانم از این خانم جلسه ای ها بود مجبورم میکرد میگفت بگو صلوات بفرستن منم هر ...

وای از دست تو دختر🤣

فرض کن ی یخچال جابه جا میکردن تو میگفتی صلواتتت🤣

کاربری دست ۳ نفره

من پنکیک گچی سفید زده بودم خودم سفیدم شده بودم روح با سه من سرمه خالی گرده بودم تو چشام حاک تو سرم ۱ ...

منم وقتی۱۳ با ۱۲ بودم عذوسی دختر داییم وای🤣🤣لبامو نازک کرده بودم با رژ واییییی🤣🤣🤣🤣

کاربری دست ۳ نفره

اره بعد تو خوبه تو بلوغ بودی من ۱۹سالم بود اوج خجالت

اره ۱۳ سالم بود ارایشم بد نبودا فقط با رژ لبامو کوچیک‌کرده بودم پنکیک تیره تر از خودم🤣وایییی

کاربری دست ۳ نفره

عروسی نمیرم آخرین باری که رفتم اولین بار بود آرایش کردم ۱۶ سالم بود همونم نمیخواستم بکنم مامانم میگف ...

والله خیلی خوب که گفته مامان من بددل بود عروسی پسر عموم همه ارایش میکردن این نمیزاشت من ارایش کنم ی جای میرفتیم من خیلی پوستم خشک اون میگفت کرم مرطوب کننده هم نزن

وای شماهام بجه بودن پشمای دستتون نمیزدید بعد لباس بدون آستین میپوشیدید؟؟؟😐💔💔🥲

نه من کامل شیو کرده بودم مشکل فقط ارایشم بود خوشگل بودم ولی کاش یکی اون لوازم ارایشو از دست من میگرفت🤣

کاربری دست ۳ نفره

والله خیلی خوب که گفته مامان من بددل بود عروسی پسر عموم همه ارایش میکردن این نمیزاشت من ارایش کنم ی ...

رفتم عروسی با پنکیک و یه ریمل و رژ دختر عموم ۴ سال ازم کوچیک تر بود آرایش کامل مامانم میگفت خوب شد همین یه ذره هم کردی من آرایش دوست نداشتم هیچ وقت حوصله پاک کردنش رو نداشتم