2777
2789
عنوان

بنظرتون روم کراش زده عایا

203 بازدید | 14 پست

رفته بودم جایی برای کار 

سرپرست اونجا شماره مو گرفت ی فایل اموزشی بفرسته 

و فرستاد 

بعد ی چند روز ک نرفتم ۳ بار زنگ زد بار سوم جواب دادم و گفت علت نیومدنتون چی بود ؟ 

شماره مم سیو داره استوری و... میزارم نگاه میکنه 

همون شبی ک استوری گذاشتم تو بیوش قلب گذاشت 

بنظرتون کراش زده ؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت از ته دل چی دوس داری ؟

دوس داری کراش زده باشه یا نه ،

چون بعضی وقت ها انرژی هایی وجود داره که ناثیر گذاره ...

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست
خودت از ته دل چی دوس داری ؟دوس داری کراش زده باشه یا نه ،چون بعضی وقت ها انرژی هایی وجود داره که ناث ...

اینو قبول دارم

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

اینو قبول دارم

اره

چون من بهش بارها رسیدم

اگه خود آدم ته دلش یه چیزی باشه یه جورایی به سمت مقابلش هم تاثیر می ذاره ...

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست
خودت از ته دل چی دوس داری ؟دوس داری کراش زده باشه یا نه ،چون بعضی وقت ها انرژی هایی وجود داره که ناث ...

ببین جریان این انرژی چیه واقعا 

من ی بار سر کلاس درس ی پسری بار اول دیدم و باهاش سلام علک کردم ته دلم گفتم چ پسر خوبی و ی لحظه خیلی خوشم اومد نمیدونم چیشد اونم خوشش اومد 

ولی خیلی جاها بوده از طرف بدم اومده اونم بدون دلیل بدش اومده 

جریان ش چیه واقعا 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
ببین جریان این انرژی چیه واقعا من ی بار سر کلاس درس ی پسری بار اول دیدم و باهاش سلام علک کردم ته دلم ...

باورت میشه 

یه نفری میومد محل کارم اصلا حواسش به من نبود 

خیلی به چشمم زیبا اومد ، حتی یه کلمه باهاش صحبت نکردم فقط تو تخیل خودم می گفتم چی میشد باهاش دوست می بودم ، باورت میشه بعد چند روز شماره ام رو پیدا کرد و مدتی در ارتباط بودیم ...

باورت میشه یه نفری میومد محل کارم اصلا حواسش به من نبود خیلی به چشمم زیبا اومد ، حتی یه کلمه باهاش ص ...

این انرزی جریانش چیه 

پادکست داره یا ویس داره ؟ گوش بدم ؟؟؟

هرچه در جستن آنی ،آنی 
این انرزی جریانش چیه پادکست داره یا ویس داره ؟ گوش بدم ؟؟؟

من که تا حالا ویسی چیزی نشنیدم 

چون برای من یه حس درونیه ....

من که تا حالا ویسی چیزی نشنیدم چون برای من یه حس درونیه ....

جالب بود برام 

من حسی ب این طرف نداشتم 

ولی رفتارش یکم عجیب بود برام 

نظرت کراشه یا من حساسم ؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

وای دقیقا من از هرکی خوشم بیاد جذبم میشه از هرکی بدم بیاد جذبم نمیشه حتی اگ حرف بزنیم برا دوستی بدم بیاد اونم خود ب خود بدش میاد نیزاره میره😂

این منم از همه جا وا مانده….