2777
2789
عنوان

اون خانمی که بچه شو میخواست سقط کنه

195 بازدید | 17 پست

گفتی دو تا خوشگلش رو دارم

مواظب باش خدا اونا رو ازت نگیره

تو اقوام ما جنین دو هفته ای رو سقط کردن بچه هاشون جوون مرگ شدن شما رسما داری از قتل حرف میزنی

اگه میتونید تگش کنید

🙄شاید شرایط نگهداری بچه رو نداشت واقعا هر کس صلاح زندگی خودش رو بهتر میدونه.کاسه داغ تر از آش نباشید

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما اینو میگی حالا

من 5 سال پیش تو تاپیک بانو12 بودم برا بارداری خدا شاهد چند تا خانم بچه سقط میکردن فقط برا جتسیت ک دختر 

باز دوباره باردار میشدن  6 7 تا مورد دیدم نمیدونم چطور دلشون میومد بچه 3 ماه سقط کنن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من به شخصه نمیتونم در برابر جون آدما بی تفاوت باشم حتی شده با یه پست

ب اینجا ک میرسه نباید بی تفاوت باشین..جاهایی هم ک واستون نمیصرفه میگین قضاوت نکنیم..دست بردارین از اینهمه سرک کشیدن تو زندگی مردم.

حالا الان چرا یادت افتاده همون موقع میگفتی 

بعدم شاید نمیتونه نگه داره منم خودم دوتا بچه دارم اما اگر روزی ناخواسته باردار بشم نگه نمیدارم چون دیگه شرایطش رو نداریم 

👨‍👩‍👦‍👦
جمله دومتون بار منفی زیادی داره یه خدا نکنه رو زبونتون نمیاد؟خوبه شماها خدا نشدینقصدم دفاع از سقط نی ...

خب کسی که واسش مهم نیست جون بچه اش باید واسه من خدایی نکرده نوشتن مهم باشه؟ شما اصل رو ول کردین

خب کسی که واسش مهم نیست جون بچه اش باید واسه من خدایی نکرده نوشتن مهم باشه؟ شما اصل رو ول کردین

گفتم که از کارش دفاع نمیکنم 

ولی من که مادر اون بچه ها نیستم با خوندن اون جمله دلم هری ریخت خدا هم ایشونو هم مارو به راه راست هدایت کنه

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

ب اینجا ک میرسه نباید بی تفاوت باشین..جاهایی هم ک واستون نمیصرفه میگین قضاوت نکنیم..دست بردارین از ا ...

تاپیک میزنن که نظرمون رو بگیم

تاپیکش ترکید جدا واسش تاپیک زدم که نظرم رو بدونه

شما از چی ناراحتید