2777
2789
عنوان

شروع غذای کمکی

185 بازدید | 28 پست

سلام خانومای عزیز.پسرم شنبه میشه شیش ماهه.میخوام غذای کمکی شروع کنم با چی شروع کنم و چقد بدم بهش؟تا حالا خودم چیزی بهش ندادم ولی هفته پیش که نبودم مادر شوهرم بهش شیر پاستوریزه و فرنی داده بعد اون دیگه چیزی بهش ندادم تا الان.ممنون میشم راهنمایی کنید

همون فرنی خوبه اگه به شیر حساسیت نداره شیر پاستوریزه رو 10دقیقه بجوشون هر چقدرش که بخار شد همون اندازه آب جوش اضافه کن و شکر و آرد برنج 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بادوم رو خیس کن بعد پوست بگیر .بعد رنده .بعد با ارد برنج و اب بزار یه قل بزنه .با کمی نبات.بعد خنک‌شد بده بخوره.از روزی ۱قاشق شروع کن .روز دوم ۲ قاشق.

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
بادوم رو خیس کن بعد پوست بگیر .بعد رنده .بعد با ارد برنج و اب بزار یه قل بزنه .با کمی نبات.بعد خنک‌ش ...

منظور از یک قاشق یعنی یک قاشق آرد برنج شروع کنیم یا به طور کلی یک قاشق از حریره رو بهش بدیم

لعاب برنج چجوریه؟من برا دخترپنج ماهه ام روزی دوباربیسکوییت مادر یه بارم فرنی میدم به جاشیر شیرخشک میریزم زیاده بنظرتون؟

من دلم پیش کسی نیست خیالت راحت            منم ویک دل دیوانه ی خاطرخواهت😞
منظور از یک قاشق یعنی یک قاشق آرد برنج شروع کنیم یا به طور کلی یک قاشق از حریره رو بهش بدیم

نظر من اینکه فرنی فقط ارد برنج خالیه .من که یکماهه غذای کمکی رو شروع کردم ارد برنج و با بادوم رنده شده درست کردم بعد از صافی رد میکنم تا لعاب برنج و بادوم فقط بهش میدم بادوم که تو صافی میمونه رو خودم میخورم چون هضمش برا بچه فعلا سخته.از.روزی یه قاشق حریره بادوم  شروع کن روز بعد ۲قاشق.اینجوری کم کم بیشترش کن

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است