2777
2789
عنوان

اکس شوهرم

2561 بازدید | 71 پست

من قبلا میدونستم که شوهرم با یه دختری دوست بوده حرف میزدم ولی نمی‌دونستم که حتی شب رفته دم در خونه دختره (نمیدونم چیکارا کردن)دختره از وقتی من ازدواج کردم هی میومدم پیش من باهام حرف میزد باهام می‌رقصید تو عروسیا من از وقتی فهمیدم حتی شوهرم رفته دم درشون دختر رو از پیجم انفالو کردم اونم مسدود کردم ولی پیج روبیکامو داشت هستین بقیه شو بگم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
مهم نیست برام ولی پیام مسدود کردند مستقیم اومده برام نمیدونم دستت خرده یا هرچی منم گفتم سلام مرسی لا ...

خب بگو چ دلیلی داره با هم درارتباط باشیم وا

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

شروع کرده به گفتن این حرفا بعدشم بلاکم کرده
نپرسیدم ک چرا بلاک کردی و اصن مهمم نیس مقام والایی نداری ک بخوام فالو داشته باشمت یان☺️😇
گفتم بگم ک درجریان بچه بازیات هستم هردلیلیم داشته باشی مهم نیس برام چون از خودم مطمئنم و کاریم نکردم مث بعضیا سرم تو زندگی خودمه

درضمن خواستم اینم بگم بهت ک خودتو خیلی بالا ندون هیچی نیستی درجریان چرتو پرتایم ک حرف میزنی هستم همه رو مث خودت نبین

شروع کرده به گفتن این حرفا بعدشم بلاکم کردهنپرسیدم ک چرا بلاک کردی و اصن مهمم نیس مقام والایی نداری ...

بوی سوختگی میاد ازش

یه ناناز خانوم قرتی و ادایی 🛍👠 متعهد به امیرجون تا ابد و یک روز😌💍 رها و آزاد همانند باد🌬🫧 و قسم به آه گیرای مادر✌🏻🕊🖤

آخه مستقیم بهش نگفتم میدونم تو با شوهرم دوست بودی میترسم شر بشه

ممکنه حرفی چیی گفته باشی شوهرت بهش رسونده باشه؟ بی محلش کن ازش شر میباره