2777
2789
عنوان

اکس شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2578 بازدید | 71 پست

انفالو بلاک کن چیزیم به روش نزن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یعنی دوست بودین یا فامیل وای خدا به دلت ارامش بده چقدر سخته💔

ریپلای نزنید❌ساعت ۱۹:۴۰- ۲۵ شهریور، به درخواست خودم تعلیق شدم. کاربرها لطفا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم چیکار دارم میکنم😂💀

شروع کرده به گفتن این حرفا بعدشم بلاکم کردهنپرسیدم ک چرا بلاک کردی و اصن مهمم نیس مقام والایی نداری ...

شوهرت چرا رفته در خونشون؟

ریپلای نزنید❌ساعت ۱۹:۴۰- ۲۵ شهریور، به درخواست خودم تعلیق شدم. کاربرها لطفا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم چیکار دارم میکنم😂💀

برم عروسیش؟

نه ، ولی اگر شوهرت میرفت با شوهرش میرقصید خوب بود

نه مطمینم شوهرم باهاش در ارتباط نیست ولی در عجبم چرا بعد از یک ماه اومد پیام داد

هیچی فضوله و آتیش گرفته از حرفاش معلوم بود

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
شوهرت چرا رفته در خونشون؟

نمیدونم دقیقا 

ولی وقتی به جاریم گفتم قضیه فلانی رو میدونم با تعجب گفت کی گفته بهت ؟گفتم میدونم دیگه در صورتی که اصلا حتی نمی‌دونستم رفته دم درشون دیدن داداش دختره داره میاد فرار می‌کنن بعدشم پدرشوهرم به شوهرم میگه بگیرش ...ولی یبار از خواهر شوهرم شنیدم گفت فلانی(مادر دختره) به جای پرجمعیت دختر نمیده