2777
2789
عنوان

عضو جدید

107 بازدید | 14 پست

سلام دوستان . من عضو جدیدم .چندین ساله که خواننده ی خاموش سایت هستم . تایپیکیها و پست ها و کامنتای شما رو خوندم همراه شما غصه دار شدم و گاهی هم همراه شما خندیدم . از تجربه هاتون استفاده کردم .خواستم اینجا از همه تون تشکر کنم . دوستتون دارم    

برای صحت ادعات نام ۲۰ نفرازاعضای سایت که معروفن

۵ تاازسرگذشتها

قطع دسترسی شده هاباذکرعلت

کاربران مرد

رابگوووو زووود

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای چه سخت بود🤣

😀الکی که نیس هی هرکی میادمیگه عضوخاموشم وفلان

آزمون داره خب

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

خانم اجازه یکی کمکش کنم😂😂

نهههههه😎😎😎

خودش بایدجوابگو باشه

اما فرارکردگویا😉

😀الکی که نیس هی هرکی میادمیگه عضوخاموشم وفلان آزمون داره خب

استشهادمحلی,تاییدیه وزارت بهداشت,دوتاضامن معتبربا پروانه کسب رو یادت رفت بگی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
استشهادمحلی,تاییدیه وزارت بهداشت,دوتاضامن معتبربا پروانه کسب رو یادت رفت بگی

دیگه سخت نگرفتم واسش😉

برای صحت ادعات نام ۲۰ نفرازاعضای سایت که معروفن ۵ تاازسرگذشتها قطع دسترسی شده هاباذکرعلت کاربران ...

خخخخ عالی بوووود😁😂😂🤣🤣🤣🤣

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
برای صحت ادعات نام ۲۰ نفرازاعضای سایت که معروفن ۵ تاازسرگذشتها قطع دسترسی شده هاباذکرعلت کاربران ...

خخخخخخخ 

مهکامه مامان کوروش و داریوش دختر کت پوش و....

یکی از تایپیکها ماه رمضون که یکی از اعضا خونه ی خواهر  ش.هرش افطاری نودل خورده بود کلی خندیدم 

اسمها الان درست تو ذهنم نیست 

یکی هم در مورد ضایع ترین اتفاق توی عروسی ها بود که دعوا شد و کلا"تایپیک به فنا رفت و...

خخخخخخخ  مهکامه مامان کوروش و داریوش دختر کت پوش و.... یکی از تایپیکها ماه رمضون که یکی از اع ...

آفرین دخترخوووب

خوش اومدی

شماپذیرفته شدی باارفاق البته😆

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز