بلند شدن مو و ناخن یعنی موجود زنده است و سلول های بدن در حال رشد و نمو هستند
همون ناخن کافیه کاش کلا مو وجود نداشت😁
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
خداروشکر. من چند ماه داروی طب سنتی استفاده کردم حدود ۵_۶ میلیون هزینه کردم ولی اثر نداشت. نمیدونم با ...
نه عزیزم منم اول رفتم طب سنتی ایشون خیلی هم پزشک معروفی هستش ولی همون اول گفت طب سنتی توی این زمینه نمیتونه کاری بکنه و سریع عمل کن تا عوارض بیشتری برات ایجاد نشه نظر منو بخوای عزیزم عمل کن اگر دردش بگیره دور از جون دور از جون تا پای مرگ میری از بس وحشت ناک
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹