2777
2789
جالب

آره من اینارو خوندم جایی ی چیزایی هست که مافکر می کنیم الکیه ولی خیلی خاصیت داره همین موهای بدنمون باعث  میشه کثیفی ها سوداها از بدنمون بره بیرون 

یا حتی ناخن ها 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟اخه شب قبل که مسواک زدم دندونا تمیزن

شبا نزن صب بزن من از وقتی اینکارو کردم یذره دیگه دندونام تغییر نکردن قبلا چند بار میزدم اما باز پوسیدگیشون بیشتر می‌شد طب سنتی میگه هم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

به نظرم ابرو اگه عیچ کس نداشت چی میشد مثلا همه هم این مدلی بودیم بدون ابرو

ابرو برای این افریده شده که وقتی عرق میکنه صورتمون یه راست نریزه تو چشممون.مث سایه بون عمل میکنه 

ناف

ناف که به ترمینال بدن معروفه

معلومه هیچی ازش نمیدونی

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

نمی‌دونم کسی گفته یا نه ولی دندون عقل 

هنوز در نیومده شروع می‌کنه به درد گرفتن تا نکشی بندازی بیرون دردش ول کن نیست من نمی‌دونم واسه چی این بی خاصیت سبز میشه🦷👀

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د