2777
2789

سلام خانوما من هفته ۱۶ بارداری هستم و بارداری دومم هست.

چند روز بود بدنم خارش داشت فکر کردم از خشکی شدید پوستم هست.

حالا امشب خارش شدید شده و دستام و پاهام دونه های ریز زده. وقتی میخارونم این دونه ها خیلی زیاد میشن.

به نظرتون خطرناکه تا شنبه که دسترسی به دکترم ندارم دارم از نگرانی میمیرم

اگه میشه راهنمایی کنید

روز 1393/2/18 ساعت 9:37 صبح یه فرشته کوچولو به خدا گفت اجازه میدید برم پیش مامانم آخه خیلی وقته منتظرمه. و این طوری خدا بزرگترین نعمتش را به من و همسر عزیزم هدیه کرد و ثمره عشقمون (دختر نازمون) پا به دنیا گذاشت. الهی شکرت. خدایا نگهدار خوشبختی خانواده کوچیکمون باش.

دیدم اطرافیان این طوری شدن ولی معمولا تو ماه های آخر بوده تا حالا تو ماه ۴ کسی را ندیدم.

برای بچه ام اتفاقی نیقتاده باشه؟

تو را خدا کمک کنید

روز 1393/2/18 ساعت 9:37 صبح یه فرشته کوچولو به خدا گفت اجازه میدید برم پیش مامانم آخه خیلی وقته منتظرمه. و این طوری خدا بزرگترین نعمتش را به من و همسر عزیزم هدیه کرد و ثمره عشقمون (دختر نازمون) پا به دنیا گذاشت. الهی شکرت. خدایا نگهدار خوشبختی خانواده کوچیکمون باش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم اطرافیان این طوری شدن ولی معمولا تو ماه های آخر بوده تا حالا تو ماه ۴ کسی را ندیدم. برای بچه ا ...

بچه ات پسره؟؟؟؟منم زن داداشم اینطورشدگفتن بخاطرگرمیه پسره

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات
دکتر نیست زایشگاه ک هست یه سربرو

آخه عزیز شهرستانی که مت هستم اصلا به زایشگاهش اعتماد ندارم

[QUOTE=53046681]بچه ات پسره؟؟؟؟منم زن داداشم اینطورشدگفتن بخاطرگرمیه پسره

هنوز دقیق مشخص نشده.

ولی سونو غربالگری گفت احتمالا دختره

حتما حتما برو دکتر این از عوارض بارداریه.بعضیا بعد از زایمان سریع خوب میشن بعضیا بعد از زایمانم باز باید درمان کنن.ولی حتما برو من دختر عموم اینجوری بود بعد از زایمان خوب شد انشالله که توام خوب بشی.

آخه عزیز شهرستانی که مت هستم اصلا به زایشگاهش اعتماد ندارم

توک نمیخوا بری زایمان کنی نهایت ی پماد بهت میدن بهترازاینه این دو روزو بااسترس بگذرونی اگه چیزیم نباشه همون استرس واسه بچه سمه

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
ای وااای چقد بده  منم پوستم خشک‌شده  گردنم و دستام و شکمم هم لک شده 😔😔😔

با روغن بچه فیروز یا زیتون چرب کن. روغن بایو اویل مخصوص بارداریه پیشگیری از ترک هم میکنه قیمتش 33 هزار. خوبه

حتما حتما برو دکتر این از عوارض بارداریه.بعضیا بعد از زایمان سریع خوب میشن بعضیا بعد از زایمانم باز ...

دکتر که حتما میرم ولی به نظرتون شنبه دیر نیست؟