2777
2789
عنوان

شوهرم تا نصف شب بیرونه چیکار کنم😡

788 بازدید | 65 پست

با شوهری که هفته ای ۳ـ۴شب با دوستش بره بیرون تا نصف شب چیکار میکنین؟من یه خریتی کردم پسرداییش که دوستش هم هست هرز میپرید گفتم نصیحتش کن و فلان حالا برای نصیحت اون و اینکه وقت پسره پر شه میره باهاش بیرون و منم تنهام تو خونه 

خیلی کفری شدم شوهرمم از اوناس که الان بگم نرو به حرفم گوش نمیده😠😠

خواهر 

یه چیزی بگم ؟

اون هرز میپره درست نمیشه 

اون شوهر درست توعه که یاد میگیره خدایی نکرده هرز بپره

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار ک پلن چیده بود بره بیرون شب

وقتی رفت

پدرت بیاد یا....

فرداش بگه تو زنتو تا نصف شب تنها ول میکنی خونه

امن نیستش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شوهری که تا نصف شب بیرون باشه کنسله😂

خدایی حرصم گرفت خیلیی

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

داره نصیحت می‌کنه 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

اونقدری تو این موارد سلیطم که نمیتونم تصور کنم همچین چیزی رو😂😂

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

خواهر یه چیزی بگم ؟اون هرز میپره درست نمیشه اون شوهر درست توعه که یاد میگیره خدایی نکرده هرز بپره

دقیقااااا الان میفهمم چه غلطی کردم انقدر خوب بود قبلا هر شب باهم مینشستیم فیلم میدیدیم حرف میزدیم اما الان من موندم و دیوارها😭😭

دقیقااااا الان میفهمم چه غلطی کردم انقدر خوب بود قبلا هر شب باهم مینشستیم فیلم میدیدیم حرف میزدیم ام ...

بهش بگو خواهر 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤