2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من تکنوگاز هست.ده ساله ازدواج کردم هنوز مثل روز اوله.هر کی دستش میگیره از مکشش تعجب میکنه.قیمت دقیقشو نمیدونم ولی فک نکنم جزو مارک های گرون باشه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

منم پارس خزر گرفتم ۶ ساله خداییش خوبه و راصیم ، ولی اطرافیان پاکشوما گرفتم افتضاحه انقدر سبکه یه سره چپه میشه و مکشش یک سوم مال من نیست

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
مال من تکنوگاز هست.ده ساله ازدواج کردم هنوز مثل روز اوله.هر کی دستش میگیره از مکشش تعجب میکنه.قیمت د ...

من اجاق گازشو دارم بیست ساله کماکان مثل روز اولشه البته اصلش فیکش هم هست که بقول شما اورجینالش دیگه گیر نمیاد نمی‌دونستم این برند جارو برقی هم داذه

من اجاق گازشو دارم بیست ساله کماکان مثل روز اولشه البته اصلش فیکش هم هست که بقول شما اورجینالش دیگه ...

جدی؟پس کلا برند خوبیه.خیلیا خواستن جاروبرقی بخرن زنگ زدن ازم اسمشو پرسیدن.خیلیم بیصداس و تاحالا تعمیر نرفته

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
جدی؟پس کلا برند خوبیه.خیلیا خواستن جاروبرقی بخرن زنگ زدن ازم اسمشو پرسیدن.خیلیم بیصداس و تاحالا تعمی ...

اره برند  تکنو گاز محشره همزمان که من اجاق گازشو خریدم.مامان و مادرشوهر و خ‌اهرشور هم اجاق گاز خریدن اونا بعد از من چندبار تعویض کردن ولی اجاق گاز من همچنان مثل روز اول بدون حتی یه دونه لک و خش مونده خصوصا فر و جوجه گردنهاش که خیللللی راضیم البته اون موقع هم نسبت به برندهای دیگه قیمتش دو برابر بود