2777
2789
عنوان

پول خیلی کثیفه

2355 بازدید | 23 پست

این نظر منه و شاید خیلی ها مخالف من باشن و من حق بدم بهشون هرکی نظر خودشو داره نظرش محترمه

ولی من از پول متنفر شدم 

اون موقع ها یه دختر بودم که عاشق زندگیش بود عاشق خانواده و حتی عاشق پولشون بود

دختری بودم خوشگذرون که هیچ محدودیتی نداشتم با هر سطی ادم دوس بودم از نظر مالی

تا اینکه با اون ادم اشنا شدم از هر لحاظی از سرتر بودم اون از نظر مالی ضعیف بود ولی برای من مهم بود ؟

ابدا من عاشقش بودم و بخاطر با دوس های اجتماعی پسرم رابطم رو محدود کردم اون موقع من ۱۷ سالم بود

ولی وقتی فهمیدم این ادم بهم خیانت کرد هیچ و دیدم به اون دختر گفته بود المیرا ( اسم منه) رو ولش کن اون فقط پول باباش مهمه 

دیگه عوض شدم از پول بدم اومد 

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍

از خودم بدم اومد از قیافم افسرده شدم

با اینکه چهرم قشنگ بود بینیم ایراد نداشت رفتم عملش کردم از ادما بدم اومد و بیشتر از همه از بابام بدم اومد از بابام متنفر بودم

چون پدرم از بچگی از یه خانواده ضعیف بود ولی با کار درس خودشو خانوادشو کشوند بابا بخاطر همین ازش نفرت داشتم

به نفعم شد از زندگیم رفت بیرون با شوهرم اشنا شدم که عالیه از هر نظری ولی شدم یه دختر خودشیفته که خودشو میگیره با هر ادمی اوکی نمیشه خودم از درون زجر میبینم ولی ترجیح دادم این ادم مغرور باشم

الانم نمیدونم چرا دارم اینارو میگم برای کی میگم ولی عصبی شدم و خواستم خودمو خالی کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون پسر مغزش معیوب بوده چرا تو خودت رو باید سرزنش کنی چرا باید پدرت رو سر زنش کنی اتفاقا باید به پدرت افتخار کنی که تونسته با تلاش خودش یه جایی برسه در ضمن اون پسر لیاقت تورو نداشته وگرنه بهت خیانت نمی‌کرد 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

اون پسر مغزش معیوب بوده چرا تو خودت رو باید سرزنش کنی چرا باید پدرت رو سر زنش کنی اتفاقا باید به پدر ...

دقیقا اینارو خیلی به خودم گفتم

الان خیلی سال گذشته ازدواج کردم ۲۲ سالمه 

ولی اون تحقیری که شدم یاد اون پیامایی که به اون دختره بود افتادم عصبی شدم

به نفعم شد از زندگیم رفت بیرون با شوهرم اشنا شدم که عالیه از هر نظری ولی شدم یه دختر خودشیفته که خود ...

بهتر عزیزم خودشیفته نیستی ترجیح دادی مرژ داشته باشی و افراد دور برت رو انتخاب کنی طبق نظر و عقیده خودت 

بهتر عزیزم خودشیفته نیستی ترجیح دادی مرژ داشته باشی و افراد دور برت رو انتخاب کنی طبق نظر و عقیده خو ...

قربونت بشم 

خوشحالم کردی با این پیامت

دقیقا اینارو خیلی به خودم گفتمالان خیلی سال گذشته ازدواج کردم ۲۲ سالمه ولی اون تحقیری که شدم یاد اون ...

خدایی نشستی به حرفای اون هرزه گوش دادی اون پسر ه کثافت خدایی ارزشش رو داشت بشینی ناراحت بشی یه جمله میگفتی  طرف دستش به گوشت نمی‌رسید میگفت پیف پیف بو میده الدنگ ت. هم عرضه داشته باش مثل بابای من پولدار شو یا بابات عرضه داشت مثل پدرم با زحمت پول داشت به پول بابات مینازیدی راست میگن کبوتر با کبوتر باز با باز تو در حد من نبودی همون بهتر 

خدایی نشستی به حرفای اون هرزه گوش دادی اون پسر ه کثافت خدایی ارزشش رو داشت بشینی ناراحت بشی یه جمله ...

اون موقع سنم کم بود به غلط کردن افتاده بود مرتیکه عوضی 

خبر ازدواجم به گوش جفتشون رسید سوختن 

پسره حتی کارم نتونسته پیدا کنه دختره چند ساله عقد کردن خونه پدرشه

اون موقع سنم کم بود به غلط کردن افتاده بود مرتیکه عوضی خبر ازدواجم به گوش جفتشون رسید سوختن پسره حتی ...

مشخصه دیگه ‌کسی که ذهنش کوچیکه هیچوقت موفق نمیشه خدا رو شکر عزیزم از اون آدم سمی دور شدی حکمت خدا رو هزار بار شکر کن که بهترینها برات گذاشته 

به نفعم شد از زندگیم رفت بیرون با شوهرم اشنا شدم که عالیه از هر نظری ولی شدم یه دختر خودشیفته که خود ...

خیلی سخته 

لیاقتتو نداشت 

ادما همشون اون روشونو بعد ی مدت نشون میدن 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

اون موقع خام و بی عقل بودی 

الان فهمیدی که به هر آدمی نباید نزدیک شد و توجه کرد

البته که ملاک فقط پول نیست ولی سنجیدن آدما لازمه 

بزرگتر شدی و عاقل