2777
2789
عنوان

پول خیلی کثیفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2355 بازدید | 23 پست
مشخصه دیگه ‌کسی که ذهنش کوچیکه هیچوقت موفق نمیشه خدا رو شکر عزیزم از اون آدم سمی دور شدی حکمت خدا رو ...

قربونت بشم عزیزم کاملا به این جمله رسیدم که خدا خیر مارو میخواد شاید اون موقع متوجه نبودم ولی الان فهمیدم صلاح در این بوده

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی سخته لیاقتتو نداشت ادما همشون اون روشونو بعد ی مدت نشون میدن

بیشتر از دست خودم عصبی بودم که به اون بها دادم

به نظرم شما خودشیفته نیستیفقط تصمیم گرفتی عزت نفس داشته باشی و ارزش خودتو بدونیبعدشم یه تصمیم اشتباه ...

نمیدونم شاید بخاطر کمالگراییمه از دست خودم عصبی میشم گاهی وقتا

دقیقا اینارو خیلی به خودم گفتمالان خیلی سال گذشته ازدواج کردم ۲۲ سالمه ولی اون تحقیری که شدم یاد اون ...

سلام عزیز دلم اولا اگه عکس پروفایل خودتون هستید زیباترین هستی

دوما اون پسر یه انگل بود یه زالو که مغزش به فکر پول پدرتون بود و حتما از عقده درونی نداشتن پدر پولدار رنج می‌برده و میدونسته که هرگز شما رو بهش نمیدن رفته همچین غلطی کرده

به پدرتون افتخار کنید که با تلاش خودش زندگی راحت و زیبایی براتون ساختن پدر و مادر من دقیقا بر عکس هستند از خانواده های فوق العاده طبقه بالای قدیمی که خان و صاحب منصب بودن اما خودشون بی لیاقت ترين بودن و جایگاه اجتماعی شون رو از دست دادن فقط به پدر و جد و آبادش خودشون افتخار می‌کنند و من از یه دختر بچه فوق العاده ناز و خوشحال که تو بچگی تو رفاه بود تبدیل شدم به یه جوان داغون و افسرده که تمام دختر های فامیل مهاجرت کردن من تو یه شهرستان افسرده و روانی و خونه نشین شدم کاش تو دوران خوشیام مرده بودم این همه سیاه بخت ترین نمیشدم

سلام عزیز دلم اولا اگه عکس پروفایل خودتون هستید زیباترین هستیدوما اون پسر یه انگل بود یه زالو که مغز ...

مرسی عزیزم 

واقعا حرفات درسته خودمم که فکر میکنم به این نتیجه میرسم

نزن عزیزم این حرفو تو خودت میتونی به بهترین ها برسی من بهت قول میدم به خودت اعتماد و امید داشته باش

مرسی عزیزم واقعا حرفات درسته خودمم که فکر میکنم به این نتیجه میرسمنزن عزیزم این حرفو تو خودت میتونی ...

بی نهایت ممنونم عزیزدلم انشاءالله بهترین ها سهم قلب مهربونتون باشه❤️💚❤️💝