2777
2789

برای اینکه حس سیری بگیری میگن باید بیشتر پروتئین بخوری و مغزیجات 

کارم شده آشپزی چون مامانم اینا برنجی میخورن بیشتر 

عدسی لوبیا پخته سینه مرغو هر شب یه مدل درست کنم که از چشمم نیوفتاده بادوم هندونه الان اصلااا گشنم نیستا ولی واقعا اعصاب میخواد کالری شماری می کنم روزی ۱۲۰۰

چاقی ب روش سالم هم هزینه میخواد

من الان کلی باید هزینه کنم بدم چنتا محصول برا میان وعدم ک پرتر بشم

با هر آشغال ارزونی ک نمیشه سالم چاق شد، وگرنه با پفک میشه کلی چاق شد ولی غیرسالم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

منم برعکسه شمام باید چاق شم

روزه ۲۵۰۰ کالری باید بخورم

خیلی خیلی اعصاب میخاد

چندین روز خوب میخورم نیم کیلو وزنم زیاد میشه

باز یکی دو روز بیحال باشم نخورم همشو از دست میدم

نمیدونم چیکار کنم دیگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمام مثه منیچیا استفاده میکنی عزیزم؟دکترم رفتی؟

ن جانم دکتر نرفتم

قصد دارم معجون بوعلی سینا بگیرم 

با موسلی و کره بادام زمینی و نون تست

و کلا تخم مرغ و سیب زمینی و ماست و چیزای چاق کننده تو برنامم باشه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
ن جانم دکتر نرفتمقصد دارم معجون بوعلی سینا بگیرم با موسلی و کره بادام زمینی و نون تستو کلا تخم مرغ و ...

کالری شماره هم میکنی؟

من معجونو شنیدم ولی میگن توش مواد مضر داره و خوب نیست

و اینکه گرمه خیلی

من اگه بخورم‌مطمئنم جوش میزنم

کالری شماره هم میکنی؟من معجونو شنیدم ولی میگن توش مواد مضر داره و خوب نیستو اینکه گرمه خیلیمن اگه بخ ...

احتمال زیاد کالری شماری هم انجام بدم 

منم دیدم میگن ولی خب خیلیا نتیجه گرفتن و گفتن اوکی بوده براشون

وای منم میترسم جوش بزنم🥲🥲