2777
2789
عنوان

ابرسان و مرطوب کننده

88 بازدید | 14 پست

من کرم اویدرم خریدم روش نوشته ابرسان و مرطوب کننده من فکر کردم فقط مرطوب کننده اس به نظرتون دیگه ابرسان نزنم چون این کرم هر دو خاصیت رو داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوزم فرق آبرسان و مرطوب کننده رو نفهمیدم ....من آبرسان قوی هم گرفتم پوستم خشک تر میشد تا آبرسانی بشه

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
هنوزم فرق آبرسان و مرطوب کننده رو نفهمیدم ....من آبرسان قوی هم گرفتم پوستم خشک تر میشد تا آبرسانی بش ...

بعد ابرسان حتمااا باید مرطوب کننده زد

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
ابرسان با مرطوب کننده فرق داره؟

ابرسان برای هیدراته شدن عمق پوسته 

مرطوب کننده فقط به سطح پوست رطوبت میرسونه و عمق پوست رو کاری نمیکنه و پوست دهیدراته میمونه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

الان ابرسان زدم بع اومدم اینو بزنم دیدم نوشته هم ابرسان هم مرطوب کننده پس ابرسانم بزنم؟

میتونی بزنی اره 

من ابرسان مرطوب کننده رو قبل میکاپ میزنم ، شب هم اول ابرسان بعد مرطوب کننده

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
هنوزم فرق آبرسان و مرطوب کننده رو نفهمیدم ....من آبرسان قوی هم گرفتم پوستم خشک تر میشد تا آبرسانی بش ...

ابرسان برای هیدراته شدن عمق پوسته 

مرطوب کننده فقط به سطح پوست رطوبت میرسونه و عمق پوست رو کاری نمیکنه و پوست دهیدراته میمونه .

دلیل اینکه پوستتون خشک تر شد اینه که باید روی ابرسان مرطوب کننده قوی بزنید . و برای خشکی های خیلی زیاد سرم ابرسان هم باید استفاده بشه ‌. تمام محصولات پوستیتون باید بر پایه هیالورونیک اسید باشه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ابرسان برای هیدراته شدن عمق پوسته مرطوب کننده فقط به سطح پوست رطوبت میرسونه و عمق پوست رو کاری نمیکن ...

مرسی گلم

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم