golparee مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1702 عنوان فشارخون رو با چی سریع بیارم پاینن کمک 61 بازدید | 9 پست مامانم جراحی روده داشتبعد ترخیص فشار خونش بالا میره ما سه چهارتا بیمارستان بردیم آمپول و سرم میزنن موقت فشار میاد پایین، برمی گردیم خونه همان آش و همان کاسهقرص دادن ولی گفتن کم استفاده کنینبا چه خوردنی هایی فشارخونش رو پایین بیاریم؟ خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1404/02/04 | 20:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golparee مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1702 ماست و دوغ میارن پایین میدیم اثرش کمه خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مردزندگیمی عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 8555 هندوانه ،گریپ فروت ،ویتامین ث،از دادن ترشیجات وسیر پرهیز کنید ،هم ضعف میاره وهم اگه عصبی باشه برعکس عمل میکنه وفشار را بالاتر میبره .
fereeshtehh عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 7194 من خودم فشارم تا بالایبیست میره الان کهباردارمقرص نمیتونمبخورم با ابغوره و ابلیمو رب انار و سرکه
golparee مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1702 من خودم فشارم تا بالایبیست میره الان کهباردارمقرص نمیتونمبخورم با ابغوره و ابلیمو رب انار و سرکه ممنونخیلی نگرانیمهمه مون مرده و زندمون اومد جلو چشممون این 4 روزلامصب فشار همش میره بالا میزنه سردرد میاره میگه سرم میترکه یه کاری کنیندیروز بعد مورفین قوی توی بیمارستان با چشمای اشکی بهم میگفت یه کاری کن خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
fereeshtehh عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 7194 ممنونخیلی نگرانیمهمه مون مرده و زندمون اومد جلو چشممون این 4 روزلامصب فشار همش میره بالا میزنه سردرد ... منم شقیقهام درد میکیره و گاهی گردنم با اینا میاد و اینکه سعی د بهسمت راست که به عروق قلبش فشار وارد نشه دراز بکشه قرص چی میخوره من والزومیکس میخوردم