2777
2789

من خودم ادم‌ خوبی نیستم:) 😅💔 اخلاقم خوب نیست یک پسری دوسش داشتم اون اخلاقش خیلی بد بود فش میداد عصبی بود من ولش کردم دیلیت اکانت کردم‌ اما دوسش دارم خیلی آدم دروغ گویی ام خیلی بهش دروغ گفتم:!)) و با اینکه اعتراف کرده بودم پیشش بازم ب دروغام ادامه میدادم چرت پرت می‌گفتم 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب کردی ولش کن دیگه به چه دردت میخورهچه دروغی گفتی حالا راجب چی؟

همه چی 

ولش کردم اونم هر موقع عصبی میشد فش ناموسی ب همه میداد ولی دوسش دارم 

نمدونم چمه 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

همه چی ولش کردم اونم هر موقع عصبی میشد فش ناموسی ب همه میداد ولی دوسش دارم نمدونم چمه

عزیزم اشکال نداره 

انسان بنده ی خطاست 

خوبه که به حرف عقلت گوش دادی و ولش کردی 

اینروزام میگذره عزیزم دیگه به اون فکر نکن

امیدوارم بهتر شب🙂🫀

عزیزم اشکال نداره انسان بنده ی خطاست خوبه که به حرف عقلت گوش دادی و ولش کردی اینروزام میگذره عزیزم ...

فدات شم:): خیلی تنهام ک‌ هر کار کرد بازم بخشیدمش 

اصلا خانوادم اهمیتم نمدن 😅💔

فدات شم:): خیلی تنهام ک‌ هر کار کرد بازم بخشیدمش اصلا خانوادم اهمیتم نمدن 😅💔

درکت میکنم 🥲🫂.

آدما انگار همه چیز رو فراموش کردم محبت عشق مهربونی و.... انگار قلبشون از سنگ شده

در کل فقط باید خودمون به فکر خودمون باشیم فقط خودمون رو داریم فقط خودتو داری هیچکس به فکر ما نیست

به فکر خودت باش خودتو پیدا کن برای خودت زندگی کن دختررر💗

فدات شم:): خیلی تنهام ک‌ هر کار کرد بازم بخشیدمش اصلا خانوادم اهمیتم نمدن 😅💔

منم ۱۷ سالمه

نمیتونم به رابطه فکر کنم دختر الان سن رابطه نیست منم این اشتباهو میخواستم بکنم ولی خودمو کشتم و دست کشیدم از احساساتم

منم ۱۷ سالمهنمیتونم به رابطه فکر کنم دختر الان سن رابطه نیست منم این اشتباهو میخواستم بکنم ولی خودمو ...

هم سنیم:)) هعی🙂🖤✨