2777
2789
عنوان

حالم خبلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 25 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اگ اون دنیا ازینجام بدتر بود چی😭

اونجاهم باز ی فکری میکنم تاوقتی راهش هست فرار میکنم تا گیر بیفتم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
با یه فعالیت جدید و تازه حال و هواتو عوض کن ببین چجوری میشه..همیشه وقت برا اینکار هست

فایده نداره هرکاری کنم فایده تداره چون این چیزیه ک واقعا میخوام

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
انشاالله خدا کمکمون کنه.ناامیدی درد بدیه😔 میتونم حس کنم چقدر ناامید و خسته ای چون خودم تو اون حالتم

واقعا ی ذره هم حوصله زنده بودن ندارم خیلی همه چی مزخرفه

میدونی برام مهم نیست کسی یادم باشه یا نباشه فکرکنه یا نکنهمن واقعا از تک تک روزایی ک میگذرونم خستم ه ...

هعییی درد مون شبیه🥺🥲 منم دوس دارم برم جایی که هیچکی نباشه هیچکی بهم فکر نکنه محو شم برم یه کشور دیگه ارتباطم رو باهاشون قطع کنم

ولی خودکشی گناهه عزیزم اینکارو اصلا انجام نده🥲🥲

عاشق نوتلام🍫❤️

حس میکنم دیگه نمیتونم تحمل کنم دوست دارم امشب تموم بشه همه چی حوصله ی زنده بودن و گذروندن این روزای ...

درخاس دادم قبول کن حرف بزنیم

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️