2777
2789
عنوان

حالم خبلی بده

170 بازدید | 25 پست

دوست دارم زندگیمو تموم کنم خسته شدم میدونم نباید اینکارو کنم ولی حوصله زنده بودن ندارم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

اگه حلال بودم خودم اولین نفر اینکارو میکردم 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه خسته ایم🥺

خیلی خسته و ناامید 😔

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
حالا یکم بمون همه با هم میریم...

خبلی وقته منتظرم دنیا تموم شه ولی نمیشه من دیگه میخوام برم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
همه خسته ایم🥺

حس میکنم دیگه نمیتونم تحمل کنم دوست دارم امشب تموم بشه همه چی 

حوصله ی زنده بودن و گذروندن این روزای مزخرف رو ندارم

منم😮‍💨 خیلی حالم بده.خستم از همه چیز و همه جا.با هرکی هم میخوام درد و دل کنم میگن ناشکری نکن

هرچی ب این زندگی فکر میکنم بیشتر ب این نتیجه میرسم ک باید بمیرم مهم نیست بقیه چی میگن فکرکنم وقتشه تمومش کنم

حس میکنم دیگه نمیتونم تحمل کنم دوست دارم امشب تموم بشه همه چی حوصله ی زنده بودن و گذروندن این روزای ...

عزیزم بعد مرگت هیچکی بهت حتی فکرم نمیکنه پس تا میتونی خودتو قوی نگه دار و موفق شو و حرف آدمای منفی رو نادیده بگیر به خودت برس خودتو دوس داشته باش 

عاشق نوتلام🍫❤️

من ک جراتشو ندارم.انگار محکومم به این زندگیه سگی

نباید فکر کرد ب بعدش باید تمومش کرد

عزیزم بعد مرگت هیچکی بهت حتی فکرم نمیکنه پس تا میتونی خودتو قوی نگه دار و موفق شو و حرف آدمای منفی ر ...

میدونی برام مهم نیست کسی یادم باشه یا نباشه فکرکنه یا نکنه

من واقعا از تک تک روزایی ک میگذرونم خستم همشون برام غیرقابل تحملن من فقط میخوام مجبور نباشم ک ادامه بدم من اصلا ناپدید شم جوری ک‌وجوددنداشتم این ارزومه