2777
2789

گودگرل

اصلشو بگیر

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لانکوم لاویه استه بله

این عطر رو به هرکس معرفی کردم خوشش اومده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ساواج دیور

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

ی چی خاص میخوام گودگرل رو همه دارن استفاده میکنن

باید بری از ادکلن فروشیا بپرسی

اصولا پیشنهاد های خوبی میدن

چون من سلیقه خودم بیشتر رو به تلخی هست

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
ی چی خاص میخوام گودگرل رو همه دارن استفاده میکنن

نه تروخدا گودگرل نگیر اه چیه اینقدر شیرینه.باکارات رژ بگیر یا چیچی زنونه!

مگاماره اینا عطرای خز هستن‌ و اکلت

عطرای خاص:مای وی،هالوین،بی دلیشیز،ایتالیکا(وایییی که محشره)،ساسپیرو اکسنتو و ارباپورا،زرجف اکسنتو،زرجف مفیستو،و پادشاه عطر ها کیرکه

با آریاس بدرخش

الان هوا گرم شده عطر های خیلی شیرین و تند خوب نیست اکلت با لالیگ لامور بخر اونا برای این فصل و تابستون خیلی خوبن

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

آف اف

کاپیتان بلک اصل واقعا بوش محشره ولی خب گرونه 🫡

🌿🍂من عاشق کتاب خوندنم ی دختر پاییزی ام که بوی هل ودارچین با خاک نمخورده و بارون رو میده عاشق قدم زدن و موسیقی گوش دادنم اگه ساعتها کتاب بخونم متوجه گذر زمان نمیشم من تاریخ بیهقی رو ۴ بار خوندم فیه مافیه رو ۲ بار اگه هزارین بار این دوتارو بخونم بازم کمه باور کن🥹🥹 هرچه در این جهان میگذر به دست تقدیر است امروز برتخت مینشینی و فردا در خاک میخسبی هیچ پادشاهی با تاجش نپایید و هیچ درویشی با بینوایی جاودان نماند پس مرد ان است در کار خیش راستی گیرد و دل از فریب دنیا باز شودوقتی به این فکر میکنم اگه میشد باهم مهربون باشیم دنیا جای قشنگ تری بود قلبم اکلیلی میشه ( من به شدت مخالف کسایی ام باوجود متاهل بودن خیانت میکنن و دنبال توجیح خودشون هستن)جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜 عقل ما را تا درخانه میبرد، اما عشق ما را در خانه میبرد. هر که عاشق شد، در حقیقت زنده شد؛ چون عشق جان جان است.