2777
2789
عنوان

دوستان کسی بافق یزد زندگی می‌کنه

521 بازدید | 10 پست

.... چه طور شهری هست 

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

ما قبلا زندگی می‌کردیم البته ۶ ماه واسه کار همسرم...خیلی شهر بدون امکاناتی هس برگشتیم شهر خودمون

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما قبلا زندگی می‌کردیم البته ۶ ماه واسه کار همسرم...خیلی شهر بدون امکاناتی هس برگشتیم شهر خودمون

جدی مردم مومن داره ؟ یا از این سهرابی هست که مثل خانوما به خودشون می‌رسن؟

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
هواش گرمه امکانات معمولیهبیشتر جنبه کاری داری ودرآمد

بنظرت تو همچین شهرایی آرایشگری میصرفه مردمانش به خودشون میرسن

جدی مردم مومن داره ؟ یا از این سهرابی هست که مثل خانوما به خودشون می‌رسن؟

ن آدما خیلی خوب و مومنی داره از نظر دین ایمان حجاب...حقوق کاریشم عالی بود ولی من اون دوران باردار بودم سونو و دکتر فروشگاه و مغازه اینا خیلی کمه و خیلی گرونیه از خورد و خوراک بگیر تا اجاره خونه

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

شوهر منم کارش بافق خونمون یه شهر دیگه. 

هر چی بقیه گفتن خونه رو نبرد اونجا میگه خیلی گرم و امکاناتشم کمه 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

میبد و تفتم شهرای خوبین کارخونه زیاده خب اینورا بیاین یا حتی خود یزد...

بافق دورترین شهرستان یزده برا کاری چیزی هم بخوای یزد بیای یک ساعت تو راهی بلکه بیشتر...

ولی بقیه شهرا ۲۰ دقیقه ای یزدی

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃