2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا گلیه؟شنیدم بودم گوچی فلورا گلیهبلوم گلی نیستبوش ملایمه یا تند؟

بله گلیه

بوش ملایمه

انگار در گلفروشی رو باز کردی وارد شدی

عطر گل مریم غالبه

و چون گل رز یا محمدی نداره حس گلاب و... نمیده

بنظرم مناسب فصل گرم نیست

بله گلیهبوش ملایمهانگار در گلفروشی رو باز کردی وارد شدیعطر گل مریم غالبهو چون گل رز یا محمدی نداره ح ...

مرسی ک گفتین مناسب این فصل نیست

چون دنبال عطر خیلی خنک میگردم

پیشنهادتون چیه برای هوای گرم؟ 

اگه گلی دوس داری با بوی خنک چنس شنل صورتی بگیرمن خودم سلیقه م این عطراس گوچی بلوم چنس شنل و ایفوریا

ولی باشه اشکال نداره ولی ملایم باشه

مثلا خودم اکلت و لالیک رو خیلی دوست دارم 

ولی متلا ایوفوریا رو چون خیلی تنده نمیتونم تحمل کنم

ولی چنس شنل رو تست میکنم مرسی

من‌گوچی بلوم دارم و خیلی دوسش دارم

وقتی میرفتم پیش دوستام میگفتن تا میایی داخل بوی گل میدی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ولی باشه اشکال نداره ولی ملایم باشهمثلا خودم اکلت و لالیک رو خیلی دوست دارم ولی متلا ایوفوریا رو چون ...

۴فصله 

من چنس چنل هم دارم دوتاشون خوبن 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)