2777
2789
عنوان

کیا بچه هفت سال تا ده سال دارن

276 بازدید | 30 پست

شما هر چیزی رو چند بار به بچتون میگید؟میخوام ببینم بچه های من طبیعی هستن یا نه.مثلا هر روز باید بگم هر وسیله ای میارید واسه بازی بعدش بزارید سرجاش.فرداش یادشون نمی‌مونه باز باید بگم.یا مثلا میگم لیوان و اینا که میارید آب بخورید بزارید توی سینک ولی هر بار نمیزارن.یا مثلا میگم روی فرش مداد رو نتراشید ظرف هم کنارشون گذاشتم ولی از ده بار هفت بار پوست میریزن روی فرش.بچه ها ی شما اینطورن؟

ششمین کاربری 😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه بچه ها همینن

والا ما خودمون بچه بودیم خیلی مرتب بودیم، بچه های الان یه گوش دره یه گوش دروازه، البته قطعا همشون اینطوری نیستن اما غالبه🤧

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

خیلی جدی هم برخورد کردم .ی بار هر چی که جمع نکرده بودن آن تختم سطل آشغال ولی از فردا همون آش و همون ...

به مرور بهتر میشن، باز گفتن بهتر از نگفتنه

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

روزی هزار بار

باز کار خودشو میکنه

پسر خیلی باهوشیه ولی شلخته

این گفتنمون مربوط به کم هوشیشون نیست بخاطر تنبلیشونه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بعضی از چیزها را از بس تکرار کردم به صورت روتین دراومده و خودشون انجام میدن (مثلا نیاوردن موبایل سر میز غذا، بیرون اوردن جوراب و شستن دستها به محض اینکه وارد خونه شدند، یا بردن ظرف غذا به سینک وقتی غذا خوردند). ولی بعضی چیزها را هم باید بارها تکرار کنم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
والا ما خودمون بچه بودیم خیلی مرتب بودیم، بچه های الان یه گوش دره یه گوش دروازه، البته قطعا همشون ای ...

اره بخدا.من ۳۳سالمه حرفای شش سالگی که مادرم بهم زده یادمه .نمی‌دونم چرا اینطورن.ی ساعت پیش گفتم سطل و و وسایل دستشویی رو نزارید توی حیاط 

الان رفتم دیدم باز تو حیاطه

ششمین کاربری 😒

اکثر بچه ها همینن مگر اینکه تمیزی تو ژنتیکشون باشه 

من بشه دیدم با چرخ کوچولو که تو خونه هست سوارش میشن راه میرن یه دونه برنج دید جلوش پیاده شد اون برنج انداخت سطل بعد دوباره به راهش ادامه داد الانم ۱۴ سالشه دخمل مرتبیه🙃

اکثر بچه ها همینن مگر اینکه تمیزی تو ژنتیکشون باشه من بشه دیدم با چرخ کوچولو که تو خونه هست سوارش می ...

دختر من بینهایت خونه رو بهم میزنه.یعنی از لباس میریزه تا کتاب و دفتر و اسباب بازی .حتی قابلمه هم میاره توی پذیرایی.در چشم بهم زدنی خونه تمیز میشه خونه زلزله اومده

ششمین کاربری 😒