زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 عنوان بسه دیگه 91 بازدید | 12 پست همه دنیا فقد سفید دوست دارن مگه برنزه و گندمی و سیاه پوستها چشونه بس کنین دیگه...همش سفید سفید سفید... اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿 1404/02/04 | 15:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lavashk عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 2267 من سفیدم دوست دارم برنزه بشم چه حکمتیه نمیدونم یوخ یوخ یوخ
mobijon عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 1552 عزیز دلم همه دنیا سفید دوس ندارن یه نگاه به آدمای معروف و جذاب بکن
yasilove عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 30791 نظر شماست من فقط رنگ قهوه ای تیره هندی ها رو دوست ندارم بقیه رنگ برام زیاد اهمیت نداره که کیفیت پوست داره تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌
zahra82_s عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5397 ببین ب تخمت بگیر این همه سبزه ازدواج کردن با با شعور ازدواج کن
mobijon عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 1552 من نمیگم سفیدا زیبان یا سبزه هامنتها رنگ پوست ملاک جذابیت نیست
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 من سفیدم دوست دارم برنزه بشم چه حکمتیه نمیدونم من برنزه ام عاشق رنگ پوستمم اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 نظر شماست من فقط رنگ قهوه ای تیره هندی ها رو دوست ندارم بقیه رنگ برام زیاد اهمیت نداره که کیفیت پوست ... این که بعضی ها به رنگهای دیگه توهیین میکنن رو مغزن... اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 من نمیگم سفیدا زیبان یا سبزه هامنتها رنگ پوست ملاک جذابیت نیست من سفید دیدم زیاد خوشگل نبود ولی برنزه دیدم خیلی خوشگل بود اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 ببین ب تخمت بگیر این همه سبزه ازدواج کردن با با شعور ازدواج کن میدونم رنگ پوست سلیقه اس اما نباید به رنگ پوست های دیگه توهیبن کرد اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
mobijon عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 1552 میدونم رنگ پوست سلیقه اس اما نباید به رنگ پوست های دیگه توهیبن کرد این موضوع تو کشور ما زیادهولی به هر رنگ پوست و اندامی ممکنه توهین شهسیاه سوخته زردچوبه گچی لاغر مردنی بشکهولی خداروشکر جدیدن کمتر شده این موضاع
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 این موضوع تو کشور ما زیادهولی به هر رنگ پوست و اندامی ممکنه توهین شهسیاه سوخته زردچوبه گچی لاغر مردن ... دقیقا تو کره بدتر سفید دوست دارن و برنزه ها توهیین میکنن اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿