2789
عنوان

بسه دیگه

91 بازدید | 12 پست

همه دنیا فقد سفید دوست دارن مگه برنزه و گندمی و سیاه پوستها چشونه بس کنین دیگه...همش سفید سفید سفید...

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من سفیدم دوست دارم برنزه بشم چه حکمتیه نمی‌دونم

من برنزه ام عاشق رنگ پوستمم

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نظر شماست من فقط رنگ قهوه ای تیره هندی ها رو دوست ندارم بقیه رنگ برام زیاد اهمیت نداره که کیفیت پوست ...

این که بعضی ها به رنگهای دیگه توهیین میکنن رو مغزن...

من نمیگم سفیدا زیبان یا سبزه هامنتها رنگ پوست ملاک جذابیت نیست

من سفید دیدم زیاد خوشگل نبود ولی برنزه دیدم خیلی خوشگل بود

ببین ب تخمت بگیر این همه سبزه ازدواج کردن با با شعور ازدواج کن

می‌دونم رنگ پوست سلیقه اس اما نباید به رنگ پوست های دیگه توهیبن کرد

می‌دونم رنگ پوست سلیقه اس اما نباید به رنگ پوست های دیگه توهیبن کرد

این موضوع تو کشور ما زیاده

ولی به هر رنگ پوست و اندامی ممکنه توهین شه

سیاه سوخته زردچوبه گچی 

لاغر مردنی بشکه

ولی خداروشکر جدیدن کمتر شده این موضاع

این موضوع تو کشور ما زیادهولی به هر رنگ پوست و اندامی ممکنه توهین شهسیاه سوخته زردچوبه گچی لاغر مردن ...

دقیقا تو کره بدتر سفید دوست دارن و برنزه ها توهیین میکنن