2777
2789

به این فکر کن که سال دیگه همین موقع ها سرکار هستید و دیگه نیاز نیست درگیر آزمون و درس خوندن باشید 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این فکر کن که سال دیگه همین موقع ها سرکار هستید و دیگه نیاز نیست درگیر آزمون و درس خوندن باشید

😍😍🥰🥰ان شاالله همینطور بشه

خدا از زبونت بشنوه

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
منم ازدواج کردم و ادامه دادم اگر شرایطش داری ادامه بده خدا بزرگه

ن عزیزم خیلی وقته ترک تحصل کردم و الان یه بچه دارم 

یعنی یکی از بزرگترین ارزوهام بود ک ب جایی برسم با درس خوندن ولی متأسفانه حامی ک‌ نداشتم هیچ مخالفم داشتم .. 

انشالله ک شما موفق باشین و به بهترین جاها برسین😍

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻
ن عزیزم خیلی وقته ترک تحصل کردم و الان یه بچه دارم یعنی یکی از بزرگترین ارزوهام بود ک ب جایی برسم با ...

اهاخدا فرزندت رو واست نگه داره گلم🩷

ان شاالله تو زندگیت ب بهترین جاها برسی و خوشبخت باشی عزیزم

ان شاالله ممنون از دعات مهربون 🩷

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
اهاخدا فرزندت رو واست نگه داره گلم🩷ان شاالله تو زندگیت ب بهترین جاها برسی و خوشبخت باشی عزیزمان شاا ...

مرسی عزیزم

ممنونم از دعای قشنگت ❤️🙏

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻
2790
2778
2791
2779
2792