2777
2789
عنوان

برای عقد خواهر نرقصی بد میشه

723 بازدید | 31 پست

من سالهاست نرقصیدم یعنی بلدم نیستم و ی سری مانع های دیگه هم هست نمیشه گفت اینجا. یعنی بد میشه نرقصم شاباش و گیفت و همه چی کادو بگیرم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو وقتی بلد نیستی زور که نیست

اره ولی هی باید جواب بدی

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
نمیشه نرقصید ولی شاباش گرفت که

برای عروس داماد اینا میریزم خودم

فکر کردم خواهر منی... از اول تا آخر عقدم... مثل مجسمه نشسته بود.😐💔... بعد عقدم باهاش دعوا کردم... الانم داره تمرین میکنه... که حداقل عروسیم برقصه😁🫂

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

نه بابا چرا بدخب نرقصمنم خیلی ب رقص اعتقاد ندارم،میگم ینی چی بریم وسط ی سری حرکات موزون دربیاریم تا ...

😅