2777
2789

سلام دختر خوب

چرا با کسی که 4 سال کوچیک تره ازدواج کنی بهتر که رفت 

دوم این که شمارشو پاک کن عکساش هر چی که تو رو یادش میندازه و این که شما چون تجربه اول ارتباطت با جنس مخالف وابسته شدی طبیعیه اون از سادگیت استفاده کرده همین اگه دوست داشت ماه اول اشنایی میومد لا اقل نامزدت میکرد که تو رو از دست نده بعدم درسشو میخوند

به مادر هم بگو با ازدواج کردن چیزی حل نمیشه شاید به مشکلاتم اضافه بشه مهم تفاهم در ضمینه اخلاق تفریحات مشترک سن فرهنگ سواد رابطه جنسی و خیلی چیزایه دیگه باید با طرفت علاقه هاتون یکی باشه تا زندگی موفقی داشته باشی 

مطمئنم اگرم ازدواج میکردی طلاقت میداد شما هم از چهرش خوشت نمیومد خودت گفتی از این رابطه درس بگیر و اگر با کسی دوس شدی بگو باید خانوادتو در جریان بزاری یک ماه بیایی خواستگاریم یک ماه هم کم نیس برای اشنایی 

موفق باشی 

عاشق باشید و گرنه هیچی نمیشوید . عشق به همسر عشق به کار عشق به شغل و عشق همان علاقست . به سمت علاقه خود بروید تا زندگی شما لذت بخش بشه
سلام دختر خوب چرا با کسی که 4 سال کوچیک تره ازدواج کنی بهتر که رفت  دوم این که شمارشو پاک کن ...

سلام عزیزم.من بهش خیلی اعتماد داشتم.با خودم میگم وقتی چهارسال باهاش بودم و اعتماد کامل بهش داشتم اینطوری شد.وای به حال بقیه.اصلا به هیچ عنوان دیگه فکر دوستی نیستم.حتی از ازدواج هم بدم امده.که با یه نفر بری زیر یه سقف.بعد زمین تا اسمون فرق کنه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم کاملا حرفاتو درک میکنم.چون خودمم یه جورایی شبیهتم.ولی رابطه مجازی با 4 سال اختلاف سنی چیز درستی نیست.اون اقا هم سنش کمه.حتی اگه ازدواج هم کنین معلوم نیست چند سال بعدچطور بشه.ایشالا یه ادم خوب میاد تو زندگیتون

عزیزم کاملا حرفاتو درک میکنم.چون خودمم یه جورایی شبیهتم.ولی رابطه مجازی با 4 سال اختلاف سنی چیز درست ...

من حالا میگم 28سالمه.از لحاظ ظاهر هر کی میبینه میگه 22 و 23سالته.از لحاظ عقلی هم خیلی فرق نداشتیم.

من ناراحت اینم که چرا به خاطر هچی انقدر سختی کشیدم.همیشه کمکش بودم.و تنهاش نزاشتم.ناراحتم و احساس حقارت دارم که چقدر خودم رو وقفش کردم.تمام کارای دانشگاهش رو انجام میدادم.اخه اون هیچی نبود.من ادم حسابش کردم.و بهش بها دادم.و خودش میگفت به خدا تمام کارهای که برام کردی یادمه و جبران میکنم.درسته که میگن خوبی که از حد بگذرد احمق خیال بد کند.

من حالا میگم 28سالمه.از لحاظ ظاهر هر کی میبینه میگه 22 و 23سالته.از لحاظ عقلی هم خیلی فرق نداشتیم. ...

عزیزم چاره ای نیست چیکار میخوای بکنی؟

بعضی تجربه ها تو زندگی ادم خیلی سنگین تموم میشن.بالاخره عمرتو به پاش گذاشتی.

ازین به بعد یاد میگیری که تا یکی موندنش ثابت نشده تو زندگیت روش وقت نذاری.یکیم باید این حرفا رو به خودم بزنه