2777
2789

خیلی حالم خرابه.میترسم افسردگی بگیرم.اشتهام رو از دست دادم.همش گریه ام میگیره.اصلا تو خونه حرف نمیرنم و فقط تو فکرم.کسی رو ندارم دردل کنم.گفتم اینجا فقط دردل کنم.همین.خانوادم مادرم منتظرن من ضربه بینم و بهم طعنه بزنن .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزيزم ميدونم خيلى سخته زندگيتو پاى پسرى بزارى و راحت چشماشو رو همه چيز ببنده و بره

واگذار كن ب خدا و اصلا خودتو جلوش كوچيك نكن بسپار ب خدا فقط

ديدي اي دل كه غم عشق دگربار چه كرد

شاید اینو بگم مسخرم کنید.ولی اصلا از دلم نمیاد.من امروز بیشتر نگران بهنام بودم.به خدا سرنماز فقط برای خوشبختیش دعا میکنم.بهش هم گفتم که به خودش ظلم نکنه.اون بدبخت هم به خاطر بی پولی و بی کسی تحت فشار بود.

شاید اینو بگم مسخرم کنید.ولی اصلا از دلم نمیاد.من امروز بیشتر نگران بهنام بودم.به خدا سرنماز فقط برا ...

عزیزم ناراحت شدم واست. مگه دخترعموش الان شوهر نداره؟ جداشده؟ مطمئنی هنوز دخترعموشو دوستداره؟ بهونه میاره ب نظرمن

من همیشه عشق و علاقه اش رو حقیقی میدیم.و همیشه چشماش پر از عشق به من  بود.میگفت دخترعموم تو قلبمه.و بیرون نمیاد.

بهانه هم بود.چون شرایط سختی داشت.خانواده خوبی نداره.و میگفت به هیچ وجه برام تهران نمیان خواستگاری.

یا میگفت بعد ازدواج من عشق دخترعموم تو قلبمه به تو بد میکنم. 

تنها چیزی که فهمیدم اینه که دنیای مجازی درسته مجازیه ولی ادمارو حقیقی عاشق میکنه انقدر حالم گرفته میشه وقتی اینچیزا رو میخونم

شمام زیاد فکر نکن 

از اول در اشتباه بودی

خداروشکر کن که واقعا نیومده به زندگیت

تنها چیزی که فهمیدم اینه که دنیای مجازی درسته مجازیه ولی ادمارو حقیقی عاشق میکنه انقدر حالم گرفته می ...

درسته مجازی اشنا شدیم.ولی روز و شبمون رو باهم میگذروندیم.و من همه جوره باهاش بودم.ولی تعجب میکنم چطور یه ادم انقدر تغییر کرد.دیگه نمیشه اعتماد کرد.عشق هم همش دروغه.