2777
2789
عنوان

انگار صابکارم طلسمم کرده

200 بازدید | 12 پست

خیلی عادت داشته به خاطر پوله خیلی کمی که بابت صد برابر زحمت کارمنداش نسبت به بقیه جاها میداد ، سر کارمنداش منت بذاره ، کارش نیمه وقت بود .

منو مدام سعی میکرد بترسونه که تو مستاجری ، باید ده برابر تلاش کنی ، من اگه این کار رو ازت بگیرم و درامدت قطع بشه نمیتونی زندگی کنی ، منم بهش گفتم که کسب و کار شخصیه خودم رو در کناره کارش زدم و بخش عمده ی درامدم از کسب و کاره خودمه ، در ضمن شوهرمم درامدش خوبه .

انگار بهش برخورد ، اخراجم کرد و منم از همون روز مریضیه سخت گرفتم تا الان که دوازده روز گذشته از همه چی افتادم.😑

عجیبه برام که چرا به دو ساعتم نکشید مریض شدم 

بیخیال استراحت کن خوب میشی برو دنبال کار دیگه

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اعتقاد دارم به خاطر زبونه درازمم که نمیذارم کسی بهم زور بگه و حاضرجوابم برا خودم دشمن زیاد درست ...

خودمم یبار تجربه شمارو داشتم. توی یه محیط کاری نسبت به بقیه جلو افتادم. همکارم بهم گفت چقدر کار انجام دادی من تقریبا 4یا5 برابر اون انجام داده بودم. رفتم نشستم سرجام دیگه نتونستم کار کنم یه سرگیجه و حال بدی پیدا کردم پاشدم اومدم خونه. بخدا یه دقیقه هم نتونستم بشینم

خودمم یبار تجربه شمارو داشتم. توی یه محیط کاری نسبت به بقیه جلو افتادم. همکارم بهم گفت چقدر کار انجا ...

چه جالب

واقعا عجیب و جالبه که بعضیا با یه حسادته ساده اینجوری میتونن به ادم ضربه بزنن