2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت برو خونه پدرت

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 36 پست

به تظرم قطعابرووخودتونجات بده تابچه نداری این احمق ازالان اینارومیگ مطمن باش دوروز دیگ ب جایی برسه کلامیزارتت کناروقتیم ک میری التماس میکنه برگردچرت وپرت میگ فقط میخواد یکی باشه ک دورازجون حمالیشوکنه 

با وجود این حرفا هنوزم زیر یه سقفی باهاش؟ یه بردی که داشتی اینه بچه نداری جداشو چقدر مگه عمر میکنیم که اونم صرف یه عوضی کنیم برو پی لیاقتت 

هیچ کس تکرار من نخواهد شد روزی که نباشم......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستت که نداره به نظر. فقط اگر بری کی کارای خونه رو براش بکنه. کی مهریه بده. کی جواب سوالات دیگرانو ...

اصلا واسش مهم نیست ابرو براش هیچ اهمیتی نداره مهریه هم میگه میدم

دیوانه ست 

اگه خانوادت حمایت میکنن و با طلاقت مشکل ندارن بروووو

من پدر مادر خودم مشکل دارن باهم و سالی که ۱۲ ماهه ۱۳ ماهش رو میخوان جدا شن از هم جایی رو ندارم پناه ببرم بهش دارم میسوزم و میسازم ولی اگه شوهرم زمانی این حرفارو بهم بزنع میرم ....ینی دیگه پدر مادرم کع از خونه بیرونم نمیکنن هرچقدر سخت هن بگذره بهتره تا بمونم و طرف هی بهم بگو برو خونه پدرت نمیخوامت

چیکار کنم بنظرت بچه هم ندارم

فقط و فقط بندازش توخرج بروباشگا بروکلاس رقص بروخریدلباس انقدب خودت برس و اعتماد ب نفستوببربالا ک دیگ جرات نکنه همچین حرفای بگ بهت...

میبینه همش توخونه ای و هی مینالی ازتنهای اونم زده شده ازت..

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
به تظرم قطعابرووخودتونجات بده تابچه نداری این احمق ازالان اینارومیگ مطمن باش دوروز دیگ ب جایی برسه ک ...

نه هیچی براش مهم نیست هیچ کار خونه غذا درست نشده باشه جارو نزده باشی لباس نشسته باشی هیچی مهم نیست براش

به تظرم قطعابرووخودتونجات بده تابچه نداری این احمق ازالان اینارومیگ مطمن باش دوروز دیگ ب جایی برسه ک ...

کاملا موافقم بخاطر عشق و عاشقی یا چشم ابروی اسی نمیگه برگرد بخاطر کارای دیگش التماس میکنه

هیچ کس تکرار من نخواهد شد روزی که نباشم......

اصلا واسش مهم نیست ابرو براش هیچ اهمیتی نداره مهریه هم میگه میدم

شکر خدا. برو خودتو نجات بده. همین که بدونی باید خودتو نجات بدی خوبه. گرچه شاید به خاطر افسردگی اقدامی برای جدایی نکنی و همینطوری ادامه بدی که احتمالا یا به مرور خودتو از بین می بری یا روزی پشیمون می شی که دیر شده 

یعنی واقعا غرور و شخصیت نداری   این همه حرف بهت میزنه اینهمه بیمارت کرده  خوشحال نیستی   افسرده شدی  هیچی ازش بهت نمیرسه آنوقت تازه اومدی بپرسی چکار کنم؟ واقعا حقته    وقتی واسه خودت ارزش قائل نیستی   بعد از اون انتظار داری 

از اول این بوده یا اختلافات زیاااد دارید؟

با وجود این حرفا هنوزم زیر یه سقفی باهاش؟ یه بردی که داشتی اینه بچه نداری جداشو چقدر مگه عمر میکنیم ...

حس ترس دارم میخوام برم که بخودش بیاد ولی میترسم خیانت کنه میدونم سادم میدونم احمقم ولی هم دلم میخواد برم هم دلم نمیخواد

خدای من چرا الان اونجایی؟میشه بگی دلیلت چبه؟اگه بچه نداری و موندی ببخشیر اینو میگم قطعا خودت دیوانه ...

گفت افسرده هست دیگه عزیزم شاید نمی تونه. وقتی حمایت خانواده نباشه و زن افسرده بشه حتی طلاق هم براش سخت می شه. و افسرده باشه کلا نسبت به هر اتفاقی نا امید هست

خدای من چرا الان اونجایی؟میشه بگی دلیلت چبه؟اگه بچه نداری و موندی ببخشیر اینو میگم قطعا خودت دیوانه ...

دیونه نیستم خانواده خوبی ندارم  ۷ تا بچه ایم توی ۱ اتاق و یه پذیرایی کوچیک  توی خونه بابام یه بارم روی تشک نخوابیدم با کمر درد بیدار میشدم از خواب بیرونم که نمیتونستم برم همش سرو صداست بابا مامانم همش دعوا دارن و خیلی شرایط بد تر یبارم پول جیبی بهم ندادن کل جهیزیم ۳ سال پیش ۱۵ میلیون شد

گفت افسرده هست دیگه عزیزم شاید نمی تونه. وقتی حمایت خانواده نباشه و زن افسرده بشه حتی طلاق هم براش س ...

عزیزم منم بشدت افسرده ام روز نیس که گریه نکنم 

خانواده هم خودشون مسکل دارن همیشه باهم قهرن پدر مادرمم

یک ذرع با شوهرم تفاهم نداریم روز به روز مشکلاتمون بیشتر میشه و شوهرم نفهم تز و خودخواه تر میشه 

منم پناهی ندارم

تازه من بچه دارم این خانم بچه هم نداره.

شوهرمم اهل خیانت نیس 

بهمم نگفته برو نمیخوامت 

ولی هرشب از خدا مرگ میخوام که با شرافت و بی دردسر ازش جدا شم 

بخاطر اینکه باری نشم رو مشکلات پدر مادرم دهنمو بستم دارم این زندگی گوفتی رو ادامه میدم ولی اگه روزی خیانت از شوهرم ببینم یا بهم بگه برو قطعا میرم هرچقدر هم افسرده باشی 

یعنی واقعا غرور و شخصیت نداری این همه حرف بهت میزنه اینهمه بیمارت کرده خوشحال نیستی افسرده شدی ...

من توی خانوادم خیلی اذیت شدم دلم میخواست فقط امشب بغلم بکنه یا فقط بگه همه چی تموم میشه یکم صبور تر باش دلم میخواست فقط بفهمه چی میگم همین ولی همیشه حرفامو نشنیده میگیره و همش میگه برووو