2777
2789

روزی ک از بیمارستان اومدیم ۱۰بود الان ۴روزشه شده ۲۰

یروزم تو دستگاه بود فرقی نکرد

شیرم خیلی میخوره گفتن آب پوست کدو خوبه اونم دادم نمیدونم دیگه چیکار کنم پیشنهادی دارین؟

البته فردا میبرم دکتر ولی دلم نمیخواد بمونه تو دستگاه بچم

خدایا شکرت:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط و فقط دستگاه میتونه رفعش کنه زردی رو، و اینکه شیر کافی بخوره و ادرار زیاد کنه، وگرنه توصیه های این و اونو ول کن هرکی یه چیز میگه خواهشا به خورد نوزاد ندین همه چی غیراز شیرمادر برا اون ضرر داره الان

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

خودت گرمی وغذاهای چرب نخور..اب انار شیرین بخور حتما حتما وروزی ۳قطره به بچه ات بده...آب خیار بازم قطره بده...ماست کم چرب بخور...عرق کاسنی بخور...قطره زردی هم از دهروخونه بگیر..۲۰ زیاده سعی کن بیارش پایین زیاد گرم نپوشونش...آجیل نخور روغن محلی وایناهم نخور

خودت گرمی وغذاهای چرب نخور..اب انار شیرین بخور حتما حتما وروزی ۳قطره به بچه ات بده...آب خیار بازم قط ...

اینا برا بچه مشکلی نداره بهش بدم؟تغذیرو درست کنم یعنی خوب میشه؟

مایعات اب وچای کم رنگ هم بخور شیرش بده زیاد تا تنددتند دفع کنه که از بدنش خارج بشه..دیگه جوش استرس د ...

عزیزم یکی دوتا نیست ک بچمو گفتن مشکوکه ب سندروم واسه اون خیلی استرس دارم شبو روز ندارم دیگه😢

اینا برا بچه مشکلی نداره بهش بدم؟تغذیرو درست کنم یعنی خوب میشه؟

نه من به دوخترم دادم ۲ماهشه زردیش اومدپایین..بله چون از شیر خودت میخوره زردی گرفته واگرنه بچه شیر خشکی فکر نکنم زردی بگیره..بله تغذیا تودرست کن اونم میاد پایین..دستگاهم میتونید کرایه کنید روزی چندساعت بمونه زیرش