2777
2789

رفتم چشم پزشکی واسه معاینه چشم چپم گفت مشکل داره امروز رفتم عکس گرفتن گفتن لکه توقرنیه داری باید برم دکتر معاینه کنه ببینه چیه ازم ازمایش خونم گرفت گفت شاید عفونت تو خونت داری اینجوری شدی خیلی میترسم نکنه چیز بدی باشه

از دی ماه ۱۴۰۴ متنفرم 🥀🥀🥀🥀🍂🍂🍂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه من واسه رانندگی رفتم بینایی سنجی گفت دیدت ضعیفه و واقعا هم نمیبینم با چشم چپم اول فک کردم تنبلیه تاامروز،گفت لکه داخل چشمته وباید شاید اگه بادارو رفع نشه لیزر کنی باردارم هستم😔😔😔

از دی ماه ۱۴۰۴ متنفرم 🥀🥀🥀🥀🍂🍂🍂

نه من واسه رانندگی رفتم بینایی سنجی گفت دیدت ضعیفه و واقعا هم نمیبینم با چشم چپم اول فک کردم تنبلیه ...

از کی دیدیتون ضعیف بود؟

شما مادران میتوانید جنایتکار باشید،اگر همسر درستی انتخاب نکنید و بعد با نداشتن آمادگی و ندانستن روش تربیت درست کودک ،بصورت غیر عمدی شخصیت و هویت کودکتان رو نابود کنید و تا آخر عمر اثرات بد تربیتتان روی فرزندتان باقی بماند و او هم بقیه رو تحت تاثیر رفتار بدش قرار بدهد و در سطح وسیع و جامعه ،جمع این کودکان باعث جامعه ی ناسالم میشوند که روی همگان تاثیر می‌گذارند.مادر بودن فقط غذا دادن و لباس عوض کردن نیست .مهمترین و باارزشترین کار دنیا ،در دست مادران است یعنی ساختن انسانی جدید . لطفا شما زنان روش بروز شده و علمی تربیت و پرورش و روانشناسی کودکان را یاد بگیرید سپس بچه دار شوید.** اینجا **و ** اینجا ** کلیک کنید.