2777
2789
عنوان

زندایی های مضخرف

306 بازدید | 30 پست

یه فکت نامحبوب دیگه هم اینه که

زن داییاتون آدمای مزخرفی نیستن

دایی‌هاتون مزخرفن، فقط شما نمیخواین بپذیرین و تقصیر رو میندازین گردن اونا

آنقَدَرسازمیزنم که زمانه برقصدبه ساز ما،روزی رسدکه زمین خلاف بگردد ز ناز ما... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا دوتا از زنداییام مزخرفن

ولی زن عموهام نیستن خب ببین بجای کار میانکوه چون همیشه زن عموها بد بودن 🤣

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

😂😂😂زندایییا حسودیشون میشه همین🤣

خودم زندایی شدم وقتی‌میبینم با خواهرزاده هاش انقد مهربونه و بوس‌بوسیشون میکنه تح دلم غصه میخورم😂😂

برا خودم کم نمیزاره ها ولی ی وقتا مقایسه میکنم

حالا خواهر زادش هم کوچولوان 

اما خب خدایی بهشوم ظلم نمیکنم همه چی براشون میخرم هواشونو دارم 

فکت نامحبوب تر اینکه حقیقت یه چیز میان این دو تاست

زندایی آدم مزخرفی بوده که فتنه ای انداخته باعث شده دایی تون اون روی مزخرفش رو نشون بده و شاید رگه هایی از مزخرفیت تو خودتون هم بوده که مزخرف درون زندایی رو بیدار کردین

فکت نامحبوب اینه واقعا زن دایی ها مزخرف هستند و مردها حال و حوصله غر زن هاشون رو ندارن واسه همین دل به دلشون میدن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

😂😂😂زندایییا حسودیشون میشه همین🤣خودم زندایی شدم وقتی‌میبینم با خواهرزاده هاش انقد مهربونه و بوس‌ب ...

نهههههه من اینجوری نیستم ولی خداشاهده عروس خوبیم خانواده شوهرمم ماهن🌝🌝

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

فکت نامحبوب اینه واقعا زن دایی ها مزخرف هستند و مردها حال و حوصله غر زن هاشون رو ندارن واسه همین دل ...

😐زندایی من خار بیشعور بودن رو در اورده